Головна » 2012 » Липень » 24 » Пройшов IV Фестиваль української слави «Кульчиці-Фест»
09:30
Пройшов IV Фестиваль української слави «Кульчиці-Фест»
123456

Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації взяло участь у відкритті IV Фестивалю української слави «Кульчиці-Фест», що проходив цими вихідними в с.Кульчиці Самбірського району.

Як зазначив начальник головного управління Сергій Кисельов, проведення IV фестивалю української слави «Кульчиці-Фест» є важливою подією в житті Львівщини, яка привертає увагу до славних місць нашого краю – батьківської колиски гетьмана Війська Запорізького Петра Конашевича-Сагайдачного та героя оборони Відня, першовідкривача кави в Європі Юрія-Франца Кульчицького.

Фестиваль «Кульчиці-Фест» - це свято української козацької душі, відродження українського духу, популяризації туристичної привабливості Львівщини. Саме тут, у сповитому легендами місці України - Кульчицях, можна стати учасником відроджених козацьких традицій. Українські рукопашні бої, народна пісня, фолькова музика, козацький куліш, кава Кульчицького, національний одяг, народні ремесла на фоні неймовірної краси природи і енергетичного ландшафту села Кульчиць - це і є тою його особливістю, що приваблює сюди туристів та гостей, зміцнює туристичний імідж нашого краю на вітчизняній та міжнародній арені.

Представники головного управління відвідали музей Петра Сагайдачного і подарували сувенірну карту «Мандруймо Львівщино» в рамці з сургучевою печаткою, на якій художньо відображено туристичний маршрут через Кульчиці.

Джерело: галінфо

Переглядів: 873 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: