Головна » 2012 » Липень » 31 » Депутати Самбірської райради пожалілися Азарову на дороги
12:35
Депутати Самбірської райради пожалілися Азарову на дороги
123456


Стан автомобільних доріг, протяжність яких на території Самбірського району Львівської області 853 кілометри, на сесії районної ради депутати охарактеризували як дороги «життя або виживання» для населення.

Особливо вони розбиті між селами. Два мости, які мають стратегічне значення, аварійні – вони в будь-яку хвилину можуть розвалитись. Про це сьогодні повідомив кореспондент ІА ZIK..

Не вперше питання автомобільних доріг різного значення – державного, обласного та комунального розглядалось на сесіях районної ради. Викликались на «розборки» керівники автодорожних організацій. Однак через недостатнє їх фінансування це, як наголошували депутати, не забезпечувало бажаних результатів.

Тому в районних депутатів, а також влади увірвався терпець. Тепер вони своїм зверненням хочуть достукатися до Кабінету міністрів України і вважають це як останній шанс на порятунок доріг. Бо через певний час їх взагалі неможливо буде відремонтувати або доведеться в рази збільшити на це грошові видатки.

Тим часом вкрай незадовільний стан доріг державного, обласного та місцевого значення, сказано у депутатському зверненні до Кабміну, негативно відображається на функціонуванні усього господарського комплексу Самбірщини, породжує соціальне напруження серед населення.

зік

Переглядів: 503 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: