Головна » 2013 » Січень » 8 » Чечетов хоче завербувати Бригинця в Партію регіонів через "запорожці"
22:06
Чечетов хоче завербувати Бригинця в Партію регіонів через "запорожці"
123456


За ініціативу пересадити нардепів на вітчизняні автомобілі, «регіонал Михайло Чечетов готовий прийняти опозиціонера Олександра Бригинця до Партії регіонів.

«Ми за вітчизняного товаровиробника. Звичайно, така ініціватива нами буде підтримана. Якщо мова йде про службові машини, звичайно так. У 1994 році я уперше потрапив до Французького парламенту. Якраз кінець року був, грудень місяць. І ми потрапили у парламент Франції, коли там була сесія. Біля парламенту стояли тільки французькі машини. Тобто службові машини у них французькі. Це є нормально», – сказав Чечетов.

«Регіонал» підкреслив, що власне за такі ініціативи і виступає президент Віктор Янукович.

«Віктор Федорович говорить: «Для того, щоб нам виходити із кризи, треба проводити політику заміщення.» Тобто треба розвивати внутрішній ринок, а не західний. Виявилося, що наші продукти кращі, ніж західні, там обгортки красиві. Обгортки — так, обгортають добре і цукерки і все. Але виявилося, що наш товар набагато якіснішій і кращий, ніж західний», - впевнений він.

На думку нардепа для втілення законопроекту у життя слід покращувати вітчизняні автомобілі.

«Природно. Треба піднімати рівень нашого автопрому.  Набагато красивіше і краще. Але й зараз непогані машини випускають. Тому, я думаю, що це нормально. Це якраз відповідає нашій політиці підтримки національного товаровиробника і розвитку внутрішнього ринку як одного із напрямків боротьби із кризою», - говорить Чечетов.

Регіонал вирішив «записати» Бригинеця до Пратії регіонів.

«Я думаю, незабаром ми Бригинця запишемо до Партії регіонів. Якщо з такими пропозиціями щодо захисту вітчизняного будуть виступати опозиціонери, ми їх незабаром будемо записувати до Партії регіонів. Бригинець — це вже офіційна людина  у нашу фракцію. Бо він дихає нашим повітрям українським, а не західним. Дехто дихає західним повітрям, а дехто — на повні груди, як то кажуть, легені наповнює нашим киснем. Так от, видно депутат якраз нашого роду племені. Ми його скоро до Партії регіонів запишемо», – розповів Чечетов.

На запитання, чи голосуватиме Партія регіонів за цей законопроект, Чечетов відповів: «Партія регіонів завжди буде підтримувати вітчизняного виробника».

Нагадаємо, опозиціонер Олександр Бригинець повідомив, що нардепи від опозиції виступили з законодавчою ініціативою, аби пересадити високопосадовців з іномарок на автомобілі вітчизняного виробництва.

Джерело: Gazeta.ua

Вголос

Переглядів: 654 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: