Головна » 2013 » Квітень » 8 » І ЗНОВУ ТУРНІР.
13:52
І ЗНОВУ ТУРНІР.
123456
Не встигли в самбірському шаховому клубі "Каїса” вщухнути пристрасті після осінньо-зимової першості і турніру  зі швидких шахів за участю любителів стародавньої гри з Львова, Дрогобича, Стрия, Борислава і Трускавця, як розпочалися нові поєдинки. 7 квітня розпочався вже третій весняний турнір на призи міського голови Тараса Копиляка.

     До участі в турнірі зголосилося 22 шахісти, дві шахістки і 10 школярів. "Це мене дуже тішить, - сказав, відкриваючи турнір голова клубу Михайло Дутко, - бо міський голова, беручи під патронат ці змагання інтелектуалів, наголосив, що робить це для того, щоб залучити до шахів юних самбірчан. Приємно, що в цьогорічних беруть участь представники трьох поколінь сімї вчителя СШ № 8 Миколи Самара – батько, його дочка Олена Марак і її дочка Оля.

        Проходитиме турнір за круговою системою по три тури щонеділі. Триватиме він десь до кінця травня, оскільки чоловікам доведеться зіграти понад 20 турів. Уже першого дня лідерами стали Василь Головчак та Ігор Татомир, які набрали по три очки.

 

                                      Світлини і текст Ігоря Тиличка.

 

Переглядів: 618 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: