22:03 Їв би сало і спав би на соломі... | |
123456 Таке супер блаженство напрошується ,коли йдеться про типовий український харч- сало. Надати йому планетарної смакоти і розголосу вирішили на Самбірщині в селі Погірці , де на базі місцевого училища організували фестиваль продовольчого продукту. В гості запросили також учнів з Дрогобицького району. Облизавшись салом, обсмаленим ще й на житній, чи пшеничній соломі і дріманути не проти. Особливо, коли запропонують чарчину-другу перваку. Тому і поширеною стала козацька поговірка: їв би сало і спав би на соломі. Умільці продемонстрували різновиди цього продукту: копченого, вареного, смаженого, печеного...По бороді текло і в череві пусто не було...Одне слово , фестивалили по-свиньськи. Наскільки організаторам вдалось поєднати зміст і форму заходу покаже час. | |
|
Всього коментарів: 0 | |