Головна » 2013 » Грудень » 29 » ВО «Майдан» стартує в регіоні
14:39
ВО «Майдан» стартує в регіоні
123456

          

Всеукраїнське обєднання «Майдан» знаходить прописку  на Самбірщині. З перших днів його проголошення на столичному Народному Віче ,  сотні активістів регіону вирішили вступити до цієї громадсько-політичної спільноти.  Організаційні функції виконує районний штаб національного спротиву ( Білий дім кім.27).

Наразі йде збір відповідних заяв. Характерно, що серед  охочих вступити до низової ланки ВО «Майдан», як  члени відповідних політичних партій ,так і численні громадські активісти. Всіх їх гуртує намагання через цю структуру покращити життя громадян, впливати на органи самоврядування, державних чиновників, щоб наблизити їх діяльність до повсякденнях потреб дня.

На часі захист від погроз, переслідування, свавілля, терору з боку  правових  органів на  учасників Народного Віча у Києві та місцевих євромайданів. Допомога словом і ділом всенародному руху. Мета також полягає в тому, щоб протистояти тотальній корупції, бюрократизму , що прослідковується у нинішній вертикалі влади,як на місцях, так і на найвищому державному щаблі.

Йдеться про те, щоб європейські принципи свободи слова, захист прав і свобод громадян, сумлінне ставлення кожного на  своєму місці до своїх обовязків стало нормою нашого життя .

Дух євромайданів, що сколихнув серце і душу кожного хто живе на святій українській землі, кличе вступати до  спільноти назва якої всеукраїнське об”єднання «Майдан». Вона має бути створена у кожному селі, в установах, виробничих колективах, навчальних закладах тощо.

Важливо, щоб благі наміри не перетворити у формальність,компанійщину  через яку ми вже проходили, щоб високі  цілі не звелись до зясування ,хто більший, а хто менший патріот, щоб не пнулись до цієї структури провокатори, ті в кого рильце в пушку, хто скомпрометував себе.

 

Переглядів: 632 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: