Головна » 2014 » Листопад » 15 » Фоторепортаж з фіналів кубка Самбірщини "Золота осінь-2014"
17:38
Фоторепортаж з фіналів кубка Самбірщини "Золота осінь-2014"
123456

В середньому ряду крайній зліва Президент клубу "Юність" Ярослав Кузьм''як

   Минулої неділі в Самборі на стадіоні ім. Лева Броварського відбулися два фінальні матчі за кубки «Золота осінь-2014», розіграш яких провела районна організація ФСТ «Колос» серед юнацьких і дорослих команд Самбірщини.

            За перший змагалися « Сокіл» з Біскович і «Дністер» з Гордині. Їхня гра була рівною, але успіху першими добилися соколята. Рахунок на 9-й хвилині відкрив Роман Дуран. Він же невдовзі так подав м»яча на ворота суперників, що захисник «Дністра», розряджаючи обстановку, автоголом подвоїв рахунок. Далі йшла позиційна боротьба і лише незадовго до закінчення поєдинку гординянці зуміли провести гол престижу. Отже, володарем юнацького кубка став бісковицький «Сокіл».

..

           Перед початком матчу за великий кубок, право провести який здобули «Юність» з Верхівців і об»єднана команда сіл Острів та Ваньковичі ФК «Острів», голова районної ради Андрій Бобак і голова РДА Олег Домчак привітали гравців та уболівальників з футбольним святом. Після виконання Державного Гімну розпочалася безкомпромісна гра. Про це свідчать по дві жовті картки футболістам з одного і другого боку. За «гірчичник» верхівчанину у ворота «Юності» було призначено пенальті. Але можливістю відкрити рахунок не скористався Андрій Кузбит: м»яч , пробитий ним, потрапив у стійку. Ще двічі «Юність» від гола рятували поперечини. Така настирливість форвардів ФК «Острів» невипадкова. У серпні ця команда стала володарем районного кубка серед колективів другої ліги до Дня Незалежності України. Однак минулої неділі повторити успіх їй не вдалося. На 18-й хвилині другого тайму в її ворота поцілив верхівчанин Віталій Подоляк. Цьому дуже раділи уболівальники « Юності», яких було багато на стадіоні і які дуже підтримували свою команду. Але їм настрій таки зіпсував все той же Андрій Кузбит, який реабілітував себе за незабите пенальті, і з гри зрівняв рахунок. Вирішальною стала 87-ма хвилина, на якій відзначився Василь Коваль і забезпечив перемогу «Юності».


.
.

            Очільники району Андрій Бобак і Олег Домчак та голова районної організації ФСТ «Колос» Руслан Хомин вручили капітанам команд « Сокіл» і «Юність» кубки «Золота осінь». Менші нагороди отримали і капітани «Дністра» та ФК «Острів», а всі футболісти – медалі та Дипломи. Кращими гравцями фіналу були визнані Володимир Кільник із «Сокола», Роман Сташків з «Дністра», воротар «Юності» Михайло Пацула і Андрій Рибак з ФК «Острів». Нагород удостоїлися тренери, начальники команд і небайдужі люди, завдяки яким розвивається футбол у селах, футболісти яких грали у фіналі. Зокрема верхівчани палко аплодували під час вручення Диплому Ярославу Кузьм»яку, який взяв під свою опіку «Юність». Команда віддячила йому за це срібними медалями в районному чемпіонаті другої ліги і кубком «Золота осінь».

 

                     На знімках: моменти гри фінальних матчів за кубки «Золотої осені».

Текст і світлини Ігоря Тиличка

 

 

.

Переглядів: 1206 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: