Головна » 2015 » Лютий » 1 » Невигідна правда
12:18
Невигідна правда
123456

  Цей випадок трапився ще у суботу 17.01.2015 р., на контролі в громадських організацій Самооборона Самбірщини та Самбірський Автомайдан з 18.01.2015р., і, якщо хтось з винних думає, що «відмажеться», то він помиляється. 

  Нас іноді просто вбивають статті Т.Охріменко в місцевій пресі, де вона розказує про роботу правоохоронних органів. Газети писали: молодий чоловік, якого потім затримали, напав на дівчину і, застосувавши насилля, відібрав її мобільний телефон. Крапка… Але насправді все набагато складніше.

 Молода дівчина близько 21.00 поверталася додому з Самбора у Ралівку. Пройшовши по мості близько 15м у напрямку Ралівки ,помітила, що позаду неї йде якийсь хлопець. За декілька секунд дівчина відчула, що хтось ззаду підбіг до неї, рукою схопив за обличчя, закриваючи рот. Нападник вимагав віддати мобільний телефон. Дівчина намагалась відбитись від чоловіка та в цей момент він почав її душити, різко повертаючи її голову. Жертва на мить втратила свідомість, а прийшов до тями в шоковому стані віддала телефон нападникові. Та негідник на цьому не зупинився, він схопив дівчину за талію і намагався зіштовхнути її з моста, і хоча як сильно трималась жертва за перила, йому вдалось скинути її . Це просто чудо, що впавши з висоти більше трьох метрів та ще й у такому стані дівчина залишилась жива. 
  Якось вибравшись на дорогу, зупинила перше авто. А вже потім був наряд міліції, лікарня. За твердженням матері дівчини , у неї складається враження, що цей злочин хтось хоче приховати, аби винуватець не поніс справедливого покарання. Таке враження складається і у нас. Бо чомусь черговий лікар, який 18.01.2015р. о 18.01.2015р. оглядав дівчину не виявив тілесних ушкоджень, хоча, коли наступного дня батьки звернулись до іншого лікаря, то були виявлені забійні кровопідтьоки на різних ділянках тіла, набряки. В чергового лікаря, що – проблеми з зором, чи він є некомпетентним, чи може це домовленості, бо в лікарні та поліклініці працюють близькі родичі нападника. Ще цікавим є той факт, що коли батьки дівчини для об’єктивної експертизи хотіли відвезти її на огляд до Львова, слідчий такого скерування не дав.
  Нас обурює і той факт, що родина негідника почала погрожувати дівчині. 
 Даний злочин тримаємо на контролі. Після слідства розкажемо і про лікарів, які покривають злочинця, і про те, хто і як пише в нас «правдиві» судово-медичні експертизи.

 Джерело:Самооборона Самбірщини, Автомайдан Самбірщини

Переглядів: 799 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: