Головна » 2015 » Лютий » 21 » Кредитування фізичних осіб Львівщини по програмі «Енергозбереження»
21:44
Кредитування фізичних осіб Львівщини по програмі «Енергозбереження»
123456

В рамках співпраці банку „Львів” та NEFСO (Скандинавська екологічна фінансова корпорація) відбувся круглий стіл, під час якого керівництво львівського банку презентувало кредитну програму „Енергозбереження”. Участь у круглому столі взяли учасники ринку енергозберігаючих технологій, представники обласної та міської влади.

Під час круглого столу було проаналізовано стан ринку енергозберігаючих технологій та підписання трьохсторонньої угоди, яка дозволяє жителям міста Львова та Львівської області спільно з ТОВ "Древо Україна" отримати кредит під 0% річних на заміну вікон з Євробрусу з Енергозберігаючим склом.

Фінансування програми відбувається за рахунок спільного фонду ПАТ АКБ „Львів” та NEFCO спільно з Львівською обласною держадміністрацією

Банк «Львів» займає друге місце в області по кількості видачі енергозберігаючих кредитів населенню. Це стало результатом активної реалізації двох кредитних програм по енергозбереженню спільно з Львівською облдержадміністрацією та NEFСO.

Так, з 2006р. на період до 2009р. на Львівщині діє „Програма енергозбереження для бюджетної сфери і населення” за підтримки Львівської облдержадміністрації. Кредитування у рамках програми енергозбереження передбачає можливість отримати компенсацію відсотків за користування кредитними коштами від місцевої облдержадміністрації.

Програма має на меті спрямувати кошти від економії енергоресурсів на освоєння нових технологій, створення нових робочих місць та підвищення якості життя. Як наслідок реалізації програмних заходів, загальні обсяги споживання газу в області у 2007 році порівняно з 2006р. зменшились на 7,4%, споживання природного газу зменшилось на 9,8%.

Програмою передбачено відшкодування мешканцям Львова і Львівської області 15% від відсоткової ставки у національній валюті за коротко- (терміном до 1-го року) і середньостроковими (до 3-х років) кредитами, що надані фізичним особам. Наступного року обласна влада планує збільшити відшкодування до 22%.

Для клієнта процедура отримання кредиту є доволі проста та нічим практично не відрізняється від звичайного споживчого кредиту на придбання товарів.

Подання документів в обласну адміністрацію на відшкодування бере на себе банк-партнер програми, який має укладений договір з ЛОДА. Відшкодування надходить клієнту безпосередньо на його поточний рахунок, або за бажанням скеровується в погашення кредиту.

Нещодавно у банку «Львів» почала діяти також альтернативна програма „Енергозбереження” за сприяння Скандинавської Екологічної Фінансової Корпорації (NEFCO). За словами начальника управління роздрібного бізнесу банку «Львів» Наталі Луцишин, не зважаючи на невеликий період реалізації цієї програми, банк «Львів» видав кредитів для юридичних осіб на суму – 1 300 000 євро, для фізичних осіб - 40 920 євро. NEFCO підтримує програму кредитування по енергозбереженню, метою якої є надання кредитів фізичним та юридичним особам для інвестування в екологічно раціональні технології та енерго-зберігаючі проекти, такі як: встановлення енергозберігаючого обладнання, переробка відходів, заміна джерел світла енергозберігаючими, заходи, спрямовані на економію водних ресурсів, зміна палива з вугілля на природний газ та біопаливо і т. п.

Деревина – це, без сумніву, найбільш поширений в світі природний матеріал, який використовується для потреб будівництва, пройшовши перевірку часом.

Деревообробне підприємство "Древо Україна" робить доступні ціни на дерев’яні вироби для кожної української сім’ї та руйнує стереотипи про дерев’яні вікна, - гарантуючи відмінну якість, довговічність та екологічність дерев’яних конструкцій на довгі роки. При виготовленні дерев’яних Євровікон використовується тільки натуральна деревина (дуб, сосна). А завдяки технології виготовлення трьохшарового клеєного бруса забезпечується довговічність, висока міцність (на 80% більша ніж у вікон із масиву), незмінність розмірів і прекрасні експлуатаційні властивості, причому повністю зберігається жива краса, затишок та теплота природного матеріалу. Саме такі «ощадливі та екологічні вікна» вже протягом багатьох років надзвичайно популярні у Німеччині та Скандинаві ї.

За детальнішою інформацією просимо звертатись за тел.:
(032) 297 19 48, (032) 297 11 43;
(050) 37-05-863; (097) 99-25-392; (063) 67-92-278

або читати на сайті: http://www.banklviv.com ; http://drevo-ukraine.com

Переглядів: 553 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: