Головна » 2016 » Травень » 31 » На полі суперники- в житті побратими.
00:37
На полі суперники- в житті побратими.
123456
Вчора, тобто минулого понеділка, у Самборі побував відомий тренер України , львів"янин Мирон Маркевич. Лишень кілька штрихів із його спортивної кар"єри:  за час керівництва   головною дружиною Львівщини"Карпати" тричі завойовував бронзу чемпіонату України, двічі команда здобувала  право грати у фіналі кубка України. Був головним тренером збірної України в чотирьох матчах, з яких три рази виходила переможцев і один поєдинок звела вничію. Це найкращий результат серед всіх наставників збірної.

Не секрет, що Мирон Богданович опікується земляками- "Рухом" з Винників. До нашого міста завітав, щоб зустрітись з давним приятелем Я. Кузьмяком. Радий, що після чотирьохрічної перерви Ярослав Степанович разом з Степаном Мироновичем Мандюком відроджують  футбольну славу Самбірщини.

Яскравим свідченням цьому є той факт, що 29 травня  у Львові самбірчани здобули переконливу перемогу над дружиною ЛКК "Погонь" (1:3)  і  посіли п"яту сходинку у турнірній таблиці. А очолює її "Рух"-17 очок. На другому місці- "Гірник(Соснівка)-16, третє і четверте ділять "Кар"єр" (Торчиновичі) і ФК "Бори" (Бориничі) ,мають по 15 очок,

Завтра наші вихованці у рідних стінах зустрічаються із  одним  з лідерів- командою "Гірник" (Соснівка). До речі, гірники  паралельно також  беруть участь в чемпіонаті  України серед колективів фізкультури, де демонструють непогані результати. Тому матч відбудеться серед тижня.

На світлині: Ярослав Кузьмяк разом із тренером Юрієм Міньком   вітають поважного гостя- Мирона Богдановича Маркевича.
Переглядів: 666 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: