Головна » 2016 » Червень » 2 » Краще один раз 4:0 ,чим чотири рази по 1:0
07:51
Краще один раз 4:0 ,чим чотири рази по 1:0
123456
Минулої середи наші спортовці зустрічались у календарному матчі чемпіонату області серед команд вищої ліги області з командою "Гірник"(Соснівка). Гості після звітного матчу одноособово  очолили турнірну таблицю і продовжують успішно виступати в поєдинках першості України серед любительських колективів України.

Все це не могло позначитись на характері звітної гри. Звичайно ,ніхто не очікував,що самбірчани ,аж так розслабляться. Рахунок 4:0 на користь іменитих суперників засвідчує, що наші хлопці не були настроєні чинити опір. Занадта самовпевненість земляків  дозволила гірникам добитись успіху. А потім, як кажуть пішло, поїхало...

-Краще один раз програти з рахунком 4:0, ніж чотири рази по 1:0,- так оцінив ситуацію начальник команди Анатолій Поліщук. Сподіваємось, що  відповідні висновки будуть зроблені.

На жаль, з результатом 1:0 також поступились юнаки своїм ровесникам. Треба сказати, що пропустили м"яч на останній хвилині гри.В активі резервного складу тільки  одна нічия і один виграш, тобто сумарний здобуток скромний- 4 очки і як наслідок остання сходинка.

Ремарка. Свого часу в місті було три стадіони: колишнього цукрового заводу, райсільгосптехніки і центральний. Нині "з"їхали" до однієї спортарени, на якій , до того ж, обмежуємо дітвору в можливості проводити вільний час на зеленому полі.Спортмайданчик біля міської автобусної станції також переважно під замком.Чому?
Переглядів: 609 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: