Головна » 2016 » Червень » 27 » Так було ще вчора. Тепер-європейська візитка Самбора
17:38
Так було ще вчора. Тепер-європейська візитка Самбора
123456

Один із відрізків  вул. Шевченка з лівого боку у Старосамбірському напрямку(так було ще вчора)."Найбідніша" бюджетна установа  Самбірське управління земельних ресурсів ніяк не могла зібрати кошти на огорожу. Прийшлось громаді скинутись на "метал-сервіс"(верхня світлина).


Трохи далі -самбірський "шанхай", яким  кілька років "милувались"  вчорашні чиновники, виношували плани використати цю площу, не інакше ,як резервне сміттєзвалище, аби таким чином "залізти під шкіру"  сусіду з  "Кайзера". До речі, свого часу він пропонував за власні кошти спорудити комплексний спортмайданчик європейського типу, що розцінили, як самоуправство.Грізно накивали пальчиком.

Вдада помінялась.  Не зайве було б головному спонсору залежно-незалежної газети взяти ініціативу у свої руки і "втерти носа" керманичам, довести, що на смітнику будуть яблуні цвісти, розважатимуться  підлітки.Режим найбільшого сприяння від теперішньої влади гарантують...

 Ще один "свідок" господарювання  попердників, де розміщувались їхні  газдівські  офіси.(так було ще вчора-нижня світлина).Як правило буряни сягали вище пояса.Не обходилось без того, що кошти бюджетні "освоювались" наліво...
 
  
Цей епізод для недрімаючих писак(нижня світлина) з червоної газети та їхніх однодумців.Іноді складається враження,що декотрі з них прищеплені вірусом бездомних псів або мають алергію до циган.Тому порада, щоб розширювали  діапазон "гарячих тем".  Не здивуємось, якщо завтра розголосять на всю округу, що "найбільший ворог преси" Ярослав Кузьмяк  за бюджетний кошт розпорядився прокладати бруківку до свого обійстя.

Тим часом вулиця Шевченка набирає справжнього європейського вигляду, хоч "пси"  продовжують гавкати... 
 
Переглядів: 703 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: