Головна » 2016 » Травень » 02

На жаль, в обох суперників була відсутня турнірна мотивація, адже Динамо підходило до протистояння в якості новоспеченого чемпіона, а Шахтар всю увагу залишив на Лігу Європи, що показав і сам Луческу, випустивши на поле фактично резервний склад. Якшо порівнювати перший матч з Севільєю, то з того складу в основі на дербі з киянами вийшли тільки Степаненко (в якості капітана), Коваленко та Малишев. А от Ребров у свою чергу кинув у бій найсильніших, як і обіцяв ще перед матчем.

Обидві команди почали зустріч активно, на високих швидкостях, однак перші десять хвилин моментів не створили. Перший момент у матчі виник саме на 10-й хвилині: Бернард непогано вирізав у карний Динамо, там вище за всіх вистрибнув Кривцов, але його удар пішов над поперечкою. Динамо відповіло схожою нагодою забити, але цього разу вище воріт після навісної передачі від Сілви пробив Гусєв.

Надалі гості взяли м'яч під контроль, а Шахтар зосередився лише на контратаках. Однак територіальна перевага нічого киянам не дала, а "гірники" своїм вже першим шансом після помилки суперника скористалися. Трикутник Коваленко - Бернард - Едуардо просто розірвав оборону киян, в результаті останній вийшов 1 на 1 з Шовковським та спокійно переграв голкіпера.

Переглядів: 562 | Додав: Oksana | Дата: 02.05.2016 | Коментарі (0)