Головна » 2017 » Березень » 14 » Пожежне лихо в селі Задністря
20:34
Пожежне лихо в селі Задністря
123456
Пожежне лихо в селі Задністря прийшло неждано-негадано. У вівторок вранці загорівся будинок у сім"Ї Софії Колодій. В той час  у помешкані перебувала родина,а це крім господині- син, зять, онуки.

Як могли рятувались самі від "червоного" змія.

На світлині загальний вигляд будівлі після лиха.

 

На двох інших світлинах зафіксовано так би мовити внутрішній "інтер"єр".

По тривозі на спецмашинах приїхали працівники надзвичайних  ситуацій, які намагались локалізувати полум"я, але... Практично приміщення відновленню не підлягає.  

Добре, що на цьому ж обійсті поруч зведено літню кухню, яку сім"я використовуватиме, як тимчасове житло. Односельчани не залишать в біді потерпілих, чим зможуть, тим і допоможуть. Сподіваємо на поміч і місцевої влади. 

Свого часу Софія Колодій зверталась до колишнього сільського голови п. Бучка у виділенні ділянки під забудову, як багатодітній сім"ї. Роками чекали справедливості. На жаль, все обійшлось обіцянками. Може хоч тепер Ралівська сільська рада перейметься проблемами родини,  на голову якої, як грім серед ясного неба,звалилось таке нещастя.

За попередніми висновками місцевих експертів пожар у домі виник через електрозамикання. Отже, будьте уважні, пильнуйтесь і оберігайтесь від біди.
Переглядів: 661 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: