Головна » 2017 » Грудень » 14 » Прокуроський скандал в Старому Самборі. Кольченко проти Дицького.
21:13
Прокуроський скандал в Старому Самборі. Кольченко проти Дицького.
123456

11 грудня Ірина Тершаковець поширила інфомацію про прокурора Михайла Дицького. Подаю без змін.

"Хто що чув? Напередодні на вулицях Старого Самбора розігралася справжня комедія. Прокурора Михайла Дицького ганяли п'яного по вулиці поліція і його колеги. Прокурор напідпитку показав добрячу фізичну форму, адже поки втікав, то падав-перекидався і обкладав матюками всіх і вся. А все почалося з того, що прокурор прийшов п'яним на роботу і через це його хотіли відправити на медичне обслідування, але він дременув геть. Атракцію на вулицях бачило чимало мешканців міста. Були й ті, хто знімали цей цирк влаштований Дицьким на мобільні телефони. Аби місто знало своїх "героїв" і він не зміг уникнути відповідальності просимо поділитися відео в коментарях. Хто що чув і знає?"

Коментар Михайла Дицького:

"Шановні друзі,знайомі та всі хто мене знає!

Інформацію соціальної мережі Facebook я в основному читаю і майже ніколи не коментую,але оскільки мене цинічно оббрехали,то хочу дати публічне пояснення цьому.

Справа в тому, що керівник Самбірської місцевої прокуратури Кольченко В.М. перебуває зі мною в неприязних відносинах приблизно півроку.Не знаю хто вклав йому у вуха,що я маю амбіції на його місце,в тому вся причина.

Декілька разів Кольченко казав мені особисто,що не хоче зі мною працювати,тому що я 18 років був керівником прокуратур трьох районів на наших теренах і забагато всього знаю,що якимось чином заважає йому в роботі.Також неодноразово казав мені,щоб я переводився в інший район або в м.Львів, оскільки він всерівно мене звільнить і знає як це зробити.

Задумане Кольченко намагався реалізувати 6.12.2017 р. ,імітуюючи моє освідування на стан сп'яніння, але нічого з того не вийшло. Тому-то і почали поширюватися фейки через дану мережу.

А на сьогоднішній день,на превеликий жаль,одне лиш слово "прокурор" викликає негативну асоціацію в багатьох ображених суспільством людей,через що і такі відгуки під публікацією!

Шановні друзі!

Зголосіться,хто за 25 років моєї роботи в органах прокуратури бачив мене п'яним на роботі чи бачив ,ніби я падав-перевертався і обкладав матюками всіх та вся,як написала на своїй сторінці Ірина Тершаковець (я думаю ,Ви зрозуміли з чиєї подачі)?! Я дуже хочу побачити фото, де я падаю та перекидаюсь!!!

Я погоджуюся,що сьогодні потрібно доручати керівні посади молодим людям,але РОЗУМНИМ ЛЮДЯМ!

З повагою, Михайло Дицький!"

Маланяк Йосип

prpravda.in.ua

Переглядів: 463 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: