Головна » 2017 » Грудень » 19 » ЩЕДРИЙ АГРОЛІМІТЕДІВСЬКИЙ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ. f Ihor Tylychko
19:03
ЩЕДРИЙ АГРОЛІМІТЕДІВСЬКИЙ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ. f Ihor Tylychko
123456

Не знаю, які подарунки отримали від небесного Благодійника діти в селахПідкарпаття, а от у Самбірському і сусідніх Старосамбірському та Дрогобицькому районах, де орендує земельні паї ТзОВ "Агро Л В Лімітед", Він був щедрим, Усім об"єднаним територіальним громадам і сільським радам було розвезено майже 2 тисячі солодких гостинців.
Мені випала нагода побувати в Чукві і зазнимкувати момент передачі представником компанії Володимиром Шегдою (на знімку справа) 150 подарунків голові ОТГ Василю Яніву.
Після Чукви агролімітедівський Святий Миколай послав своїх помічників, територіальних менеджерів Тараса Мельника і Олега Черниха у Луки вручити солодкі пакуночки для тамтешніх діточок. На другій світлині - момент їх передачі голові Луківської ОТГ Марії Федак. Після знимкування п. Марія похвалилася, що старший територіадьний менеджер ТзОВ "Агро Л В Лімітед" Тарас Сосяк відгукнувся на її просьбу, звернувся до керівництва компанії і воно акурат перед празником Миколая виділило для вуличного освітлення Лук 32 тис.грн. Отже, подарунки від Небесного Благодійника отримали не лише діти, а й всі жителі села, бо вечорами не ходитимуть у темноті.

Фото Ihor Tylychko.


Фото Ihor Tylychko.


Переглядів: 395 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: