Головна » 2019 » Листопад » 12 » Від лавки через р.Дністер до "золотих батонів"...
10:11
Від лавки через р.Дністер до "золотих батонів"...
123456
Недавно лавку через р.Дністер зробили більш комфортною у нічний час- освітили ліхтарями. Особливо вдячні за це мешканці села Задністря. Жителі Нагірного у пізній час також користуються цим пішохідним переходом. А перед цим лавку відремонтували, пофарбували в національні кольори.

Але якийсь "путін" наступного дня спромігся поцупити два вхідні ліхтарі...Кого тільки не звинувачуємо, тільки не самих себе.

Тим часом молодята облюбовують це місце для романтичних емоцій. Цьому сприяють води швидкоплинного Дністра , які сріблисто мерехтять перед очима.

Тепер переключимось на іншу хвилю. Допомога з благоустрою сіл, ремонт соціально-культурних закладів тощо  передбачено передвиборчою програмою народного депутата України по 120 виборчому окрузі Ярослава Дубневича, куди входятьі виборці Ралівської сільської ради. 

Хоч автор цих рядків за п.Дубневича Я.В. не голосував, але якщо правду сказати ,то підкупив він виборців конкретними справами. Наочний приклад цьому доказ. А ще не без його участі, в останній час, відбувся капітальний ремонт  вул.Дружби, Поповича з вимощенням шляху бруківкою. Хоч з річним інтервалом, але йде спорудження захисної греблі на р.Дністер в районі сіл Задністря і Ралівки. Рілігійні громади також не обділені увагою свого народного обранця.

По різному можна ставитись до братів Дубневичів за якими закріпився ярлик олігархи. Особливу заздрість викликає наявність нерухомості, зокрема квартир, що обчислюються трьозначною цифрою. Та й задекларонані готівкові статки вимірюються мільйонами зелених. Але капітал вони не вивезли до Ізраїлю,на Мальдіви, а вклали і зберігають тут в Україні. Законно  чи не законно здобули маєтки -це справа правоохоронних органів. Тим часом байдуже спостерігаємо, як вчорашні урядові  високодостойники, екснардепи з золотими батонами,з мільйонами зелених ,вкрадених у нашої держави, осідають в країні оБитованої. Жодного кримінального провадження проти них ніхто не відкриває. Чому?   


Антон Рогач, Задністря-Ралівка

 
Переглядів: 309 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: