Головна » 2019 » Грудень » 10 » Спортивна легенда Слобожанщини на самбірських теренах та як "заворожують" печатки
17:23
Спортивна легенда Слобожанщини на самбірських теренах та як "заворожують" печатки
123456
Як прикро, що чемпіон світу, Європи, багаторазовий чемпіон України з плавання Володимир Пилипченко,який в даний час проживає на Самбірщині, в  ринкових відносинах змушений перекваліфікуватись на бізнес. Таких спортсменів-професіоналів ,як повітря бракує в тренерському середовищі,-а це здоров"я підростаючого покоління і не тільки.

На жаль, після розкріпаченого релігійного буму, владні мужі мало приділяють увагу фізичному   розвитку нації. Про дітвору вже не говоримо. 

Самбір в цьому плані відстав на ціле століття.Замість того, аби кооперувати кошти на будівництво відповідної бази місто запрудили гендлярі.

Хіба не знайдеться більше ста осіб, які б пожертвували по 1 тис.$(без шкоди для сімейного бюджету), що стало б основою будівництва плавального басейну?  

Така ініціатива мала  б виходити з ратуші, зокрема від депутатів. Тим часом розтринькуємо і без того скудну громадську касу на фонтани ,на реконструкцію стадіону, якому і так нічого не бракувало. Діюче футбольне поле могло б і далі служити для спортшколи, а спортивну арену зводити там , де це передбачено Генпланом- біля цегельного заводу, де вже є відповідна улоговина. Але...
Одночасно байдуже  спостерігаємо за адмінприміщенням  спортшколи-  польською конюшнею,що  служить головним офісом спортивної еліти міста.

Коли йдуть на місцеві вибори обіцяють гори- доли, а як викарапкаються на ратушний престол - гербова печатка "заворожує"...
Далі розвинути  думку раджу читачам.

 Більш детально дізнатись про спортивну легенду Слобожанщини  зайти на F- Володимир Пилипченко

Антон Рогач, член громадської ради при міськвиконкомі

Редакції. Прошу зайти на f Владимир Пилипченко  і вибрати світлину на Ваш розсуд. Дякую, якщо обнародуєте допис.



Переглядів: 301 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0