Головна » 2020 » Березень » 8 » Олега Волошина ізолювали. Чи буде карантин на Печерських пагорбах?
07:32
Олега Волошина ізолювали. Чи буде карантин на Печерських пагорбах?
123456
"Депутат від ОПЗЖ Олег Волошин наприкінці лютого відвідав Францію, де мав зустріч із депутатом Національної асамблеї Жаном-Люком Рейтцером, який заразився коронавірусом і зараз перебуває в реанімації",-  з офіційної інформації.

Можливо т.Волошин знаючи про це, що він є ймовірним  носієм коронавірусу,  все-таки приймав активну участь  у  роботі парламенту України , де вирішувалось питання звільнення голови Кабміну  Гончарука і  відправлення у відставку всього уряду. При висловлені недовіри Генпрокурору п.Рябошапці брав участь в обговоренні з трибуни ВР.  Більше того разом з фракцією ОПЗЖ  одноголосно голосував за усунення керівника генпрокуратури від влади. При цьому він активно роздавав інтерв'ю, приймав участь в ефірах різних телеканалів і т.д.

Дивно, що лишень завдяки втручанню голови ВР Разумкова та тривоги з цього приводу секретаря РНБО Даниліна його довелось випровадити із залу засідання, щоб т.Волошин самоізолювався. Натомість він продовжував давати телевізійне інтерв"ю та  демонструвати різні довідки.

Для повної безпеки не завадило б ввести карантин на Печерських пагорбах, враховуючи , що в роботі ВР брали участь не тільки народні депутати , а і більшість високопосадовців, включаючи Президента держави.

Відомо, що в КНР за розповсудження корановіруса, свідомі контакти з його носіями передбачена найвища міра покарання.  

А у нас, як завжди, чим вищий чиновник, тим більше прав,не дивлячись на громадську думку..
Переглядів: 265 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0