Головна » 2020 » Вересень » 14 » Депутатські будні Ярослава Кузьм"яка
14:31
Депутатські будні Ярослава Кузьм"яка
123456

З паном Кузьм»яком знайомий  не один рік. А підкупив він своїм ставленням до розвитку футболу, коли взяв на свої плечі виховання і матеріальне забезпечення  команди міста над Дністром. Згодом самбірська дружина копаного м»яча завоювала не тільки провідні позиції в області, а і заявила про себе на республіканській арені.

З власного досвіду знаю, що цей популярний вид гри потребує іноді такої уваги, як всі інші види спорту разом взяті. Щоденна копітка праця обертається переповненими трибунами уболівальників. А це найбільша оцінка наставнику.Самбірчани це пам»ятають.

Тому як вперше став депутатом міськради відновив футбольну  традицію. Це лишень маленький штрих з його меценатській діяльності. А ось ще один з прикладів. Коли в Києві розпочалась революція Гідності кайзерівський офіс  перетворився на волонтерський майданчих звідки йшло постачання продуктами, засобами військового захисту для добровольців на Сході України, адже російський «старший брат» замахнувся не тільки на Крим, а і виношував плани Малоросії на півдні нашої держави. .

Ще одна сторона медалі:  ділові якості за розвиток рідного міста проявив Ярослав Степановича, на старті депутатської каденції. Ожила вулиця Промислова, де  з його ініціативи розпочався ремонт, встановлення вуличного освітленням, на цій ділянці шляху забутій богом і людьми. А скільки енергії довелось потратити з початком капітального ремонту вулиці Шевченка турецькою фірмою «Онур». Пригадую, як дбайливо встеляв захисною плівкою пішохідні доріжки, щоб зловмисники не наслідили на  свіжопрокладеному  асфальті. Перед цим комунікував з газопостачальниками, щоб вчасно перенесли  окремі ділянки мереж, аби не перекопувати вулиць, як у нас часто буває.

З його ініціативаи та керівника ТзОВ «Самбірська ГРОД» Степана Мандюка вулицю Шевченка сміливо можна вважати  зразковою., яка розпочинається ажурним багатоповерховим комплексом, що гарно вписався у міський ланшафт.Вулицю також  прикрашають нестандартні автопавільйони- справа рук колективу "ГРОД", для зручності мешканців встановлено смітникові контейнери тощо. Пішохідні доріжки викладені бруківкою завжди доглянуті, милують око прохожих кучеряві клени.

Також з початку депутатської каденції разом із Степаном Мироновичем Мандюком взяли під свою опіку матеріальне забезпечення головного футбольного клубу Самбора, а перед цим три роки пан Ярослав повністю фінансував дружину,що обходилась кількома мільйонами гривень з власних кишень бізнесменів.

Нині коли стала загроза поширення коронавірусу в пресі повідомили, що виділив 70тис.грн.,на ремонт інфекційної лікарні,хоч насправді ,як розповідає Ярослав Степанович, у двічі більше. Долучився до ремонту цього вкрай потрібного закладу і пан Степан Мандюк з будівельною бригадою.

Зараз, як і раніше, Ярослав переймається завершенням будівництва церковці, що в мікрорайоні навпроти колишньої райсільгосптехніки. Ще кілька років тому був закладений її нульовий цикл, а тепер прагне завершити основні зовнішні роботи .

 Цю проблему обговорює з настоятелем Антоном(в центрі) та дьяконом .

Отакі депутатські будні Ярослава  Кузьм»яка, які словом і ділом підтримує Степан Мандюк.

А Ви ,шановні наші симпатики ,що скажете з цього приводу?


Антон Рогач, член Національної спілки журналістів України

Переглядів: 274 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0