Головна » 2020 » Жовтень » 4 » Де Ярослав Кузьм"як і Степан Мандюк там: порядок- Сила і Честь
12:05
Де Ярослав Кузьм"як і Степан Мандюк там: порядок- Сила і Честь
123456

Два підприємці -один господарський почерк

По віку Їх розділяє дистанція майже  у 20 років ,але попри то кожному з них є що сказати людям, є з чим поділитись  життєвими буднями . На цій  стежині по всякому буває, тільки той ,хто нічого не робить, не помиляється. Обох  єднає любов до рідного краю, любов до людей посеред яких живуть і творять. Тому  разом ідуть на місцеві вибори під прапором політичної партії «Сила і честь».

Ярослав Степанович, наприклад, після п"ятирічної депутатської каденції, знає проблеми в міській господарці  не з чуток, чи книжок, а сприймає недоліки з біллю у серці  і душі. Щоб їх подолати вирішив також в додаток до депутатського  «хліба» боротись за мандат міського голови .

Грунт під ногами має, адже від маленького підприємства по збору вторинної сировини, став успішним підприємцем: займається також торгово-побутовою діяльністю.  Як про це відгукуються маленький штрих з листа мешканки Канади Оленки Бешлей:

" -Прибувши у рідний Самбір порадили відвідати заклад харчування,зокрема  "Kaiser"--кафе.  Залишились задоволеними смачними українськими стравами та вишуканими закусками, ввічливістю персоналу, приємними у спілкуванні, в будь-яку мить готові здивувати доступним сервісом. Великий асортимент вин- як українських ,так і імпортних. Ціни помірковані. До прикладу ,в Канаді за таку вечірку на чотирьох довелось би розкошелитись не менше 100 Ca, а тут обійшлось в 25 са....Підкреслю ,не довелось довго чекати на  замовлення і офіціант регулярно підходив до нашого столика, щоб впевнитись,  чи ми усім задоволені. Загалом, було  комфортно і по домашньому затишно, поговорити з друзями в невимушеній обстановці..."

Кожен хто мав нагоду поспілкуватись з ним, відвідати його господарку, з перших хвилин переконається, що Ярослав прихильник ідеальної чистоти, чи то на  прилеглій вулиці, чи в громадських місцях. Вражає його непідкупна щирість, правдивість. Такмх рис характеру бракує багатьом керівникам,  наділених владою.

На віки залишає свій слід у розвитку Самбора генеральний директор будівельної компанії Степан Миронович Мандюк. Щоб не повторюватись раджу переглянути відео-матеріал "https://youtu.be/15Zef5o83kA

За цією картинкою недоспані ночі, докір з боку заздрісників.  А скільки  нарікань довелось пережити Степану Мироновичу, коли колектив вирішив купити колишню райсільгосптехніку.Чи не на кожному кроці суди-пересуди, мовляв Мандюк разом з Кузьм"яком хочуть всі верстати здати на металобрухт, а територію забудувати житлом. В двічі прикро, що такі сигнали іноді поширювались і з ратуші.

Тим часом за рахунок коштів головного підприємства було виділено колосальну суму, щоб зберегти  цехи. яких чекала руїна цукрового заводу, Один приклад:  в стислі терміни  покрівлю  замінили  на площі майже 10тис.кв.м. Для порівняння- це  більше двох футбольних полів. Вже не говоримо про заміну вікон на склопакети в центральному офісному приміщенні.А які ремонти проведено в цокольному приміщені. При цьому жодного верстата не демонтовано і не здано на металобрухт, як пророкували зловмисники.

Ратушним чиновникам порадив би оглянути територію цього підрозділу, бодай, прийти, як на екскурсію, щоб переконатись в господарському ставлені до збереження нерухомості, де нічого не розкрадено, не змарновано, аби за сприятливих умов були комфортні  робочі місця з санітарно- гігієнічними умовами.Все це робилося і робиться на перспективу, хоч такі капіталовкладення окупляться лишень згодом.Та не одним днем тут живуть, а з огляду на майбутнє.

Приємно пройтись вулицею Шевченка, що прилягає до кафе-ресторану Кайзер", приміщеннь колишньої райсільгосптехніки і вони вас також  здивують чистотою, порядком. Зазделегідь подбали про викладення бруківкою хідників,на зупинках встановили автопавільйони, що підкреслює лице, внутрішню культуру керівників. А якби кожен з такою любов"ю ставився не тільки  до власного обійстя, а і до громадської частини вулиці,наше місто стало б охайнішим, привітнішим...

Наступного разу намірені більш детально розповісти про   однодумців, що йдуть на місцеві вибори однією командою під брендом партії "Сила і честь",де кожен крок, вчинок  проникнутий порядністю, правдивістю,людяністю, щирістю і дюбов"ю, В цьому їх сила і авторитет.
 Разом до перемоги!!!

Антон Рогач, член Національної Спілки журналістів України, член громадської ради при міськвиконкомі.

 

Переглядів: 275 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0