Головна » 2021 » Липень » 29 » Ярослав Кузьм'як- за три кроки до півстолітнього ювілею
09:04
Ярослав Кузьм'як- за три кроки до півстолітнього ювілею
123456

Якщо один рік вважати за крок , саме стільки бракує Ярославу Степановичу до півстолітнього ювілею. А нині йому виповнилось рівно 47! Вже на зорі повноліття став родоначальником комерційної діяльності на Самбірщині. Починав з того, що валялось під ногами - збирання металобрухту. Відтак тулив копійку до копійки, щоб вийти на широке поле підприємницької діяльності.

Доводилось все долати самотужки, адже за плечами не було ні вуйка в Канаді, ні багатої родини. Не чекав манни небесної, а з дня у день працював у поті чола. Думав про перспективу. До того ж кожен квадратний метр землі доводилося купувати з третіх рук.

На трудовому шляху заздрісників було не мало, але конкурентів підкупав особистим прикладом, працею і справедливістю.

Ще такий факт: кнайпи в Самборі відкриваються і закриваються, а кафе Кайзер -одне з найпривабливіших. Вражає чистотою і культурою в обслуговуванні. Не бракує бажаючих в комфортних умовах відзначити сімейну чи родинну подію, провести ділову зустріч з друзями чи знайомими, відпочити за чашечкою кави чи келихом вина. Про це дбає права рука Ярослава Степановича - дружина Марія Михайлівна - приємна в розмові і беручка в роботі.

Поруч на цьому бізнесовому п'ятачку по вул.Шевченка - автомобільний сервіс. Тут все для обслуговування і ремонту - сучасна сервісна техніка, імпортне обладнfння.Тягнуться сюди клієнти. Поки фахівці лагодять машину їх власники можуть розслабитись в комфортних умовах в залі закладу чи в затишних літніх будиночках.

Здається нині цим нікого не здивуєш. але кожен з клієнтів дивується винятковою чистотою і порядком , який підтримується роками.

Через дорогу від головного офісу - сучасний роздрібно-гуртовий торговельний центр, в якому більше десяти осіб мають постійне місце праці. За будь-якої пори року тут завжди багато бажаючих придбати товар для майбутніх забудовників чи просто господарів, аби оздобити свою хатчину,квартиру, подвір'я.  Охоче нададуть фахову пораду . Діє система гнучких цін. Менеджер цього торговельного комплексу Козьоринський Тарас дбає про задоволення попиту клієнтури. Хто хоч раз навідувався сюди  неодмінно знову прийде, щоб вибрати відповідний товар, якого тут до вибору і до кольору, як кажуть на всі смаки.

За цими скупими штрихами прослідковується почерк шефа- Ярослава Степановича , адже підбирає кадри, які не кривлять душею, щирі і відверті в розмові та головне приваблюють акуратністю, діловою кмітливістю.

Та не хлібом єдиним живе пан Кузьм'як. Йому не байдуже громадське життя в рідному місті. Тому як депутат минулого скликання комунікує з активістами. Свого часу доклав чимало зусиль і коштів для розвитку футболу. Під його опікою спортивна слава міста над Дністром була широко відома в регіоні: завоювання кубка області , участь в першості України. В цій благочинній справі підставляв йому плече Степан Миронович Мандюк- керівник будівельної компанії "Самбірська ГРОД". До речі нині, вони комунікують, знаходять спільні бізнес-інтереси. Саме їм можна завдячувати , що вулицю Шевченка по праву вважають візитною карточкою Самбора.

У іменинника багато творчих планів, задумів. Бізнесовий талант, організаторський хист, любов до рідного краю ще розкриються в повній мірі на благо самбірчан.

Антон Рогач

Переглядів: 214 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0