Головна » 2021 » Серпень » 8 » "Самбірська ГРОД"- будівельний флагман на Прикарпатті
09:09
"Самбірська ГРОД"- будівельний флагман на Прикарпатті
123456

Шановні працівники ТзОВ «Самбірська ГРОД», ТзОВ «Агротехмаш», ОВПЖ-! !

Прийміть з нагоди Дня будівельника найщиріші вітання. Зустрічаючи професійне свято, роздумуємо над проблемами. Ніхто не сподівався, що житимемо в умовах пандемії коронавірусу, який вніс свої небажані корективи у роботу кожного підприємства.

Але ми ніколи не опускали рук Не маємо права цього робити і зараз. Будівельники-мирна професія повинна вселяти у кожного віру у добру перспективу. Ми продовжуємо будувати житло, щоб молоді сім"ї могли відчувати себе комфортно і самодостатньо.

 Зичу усім миру, любові та впевненості: завтрашній день буде кращим, світлішим і благодатнішим для кожного з Вас.

Достатку і добра!

З повагою Степан Мандюк ,директор ТзОВ «Самбірська ГРОД»

Будівельний комплекс на початку вул.Шевченка в м.Самборі-окраса міста.

В такі ошатні будиночки,  з Божою допомогою, в найближчі роки оселяться не тільки самбірчани, а і мешканці інших регіонів України в мікрорайоні на теренах колишньої райсільгосптехніки, що має народну назву "Бойківське Торонто".

Вже десятки років "Самбірагротехмаш" експортує різноманітну продукцію в Голланцію, Німеччину, через банк посередник Frankfurt Am Main(ФРН). Серед них ажурні садово-огородні альтанки.

Та головна цінність колективу- кадрові спеціалісти. Саме для них передбачається виділення на пільгових умовах комфортне помешкання.

 На світлині зварювальник,колишній військовий, учасник АТО Руслан Сніженко

Ветеран праці Богдан Іванович Павельчак- через його руки проходить вся оснастка, потім завдяки штампу йде серійне виробництво виробу.  Це також деталі для місцевих будівельників та на експорт.

Якщо є такі керівники,як Степан Миронович Мандюк Україна подолає всі труднощі і незгоди.

Антон Рогач, м. Самбір


Переглядів: 224 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0