Головна » 2021 » Серпень » 27 » Три епізоди з нашого буття. Потрібні поправки до закону, чи в головах столоначальників?
19:35
Три епізоди з нашого буття. Потрібні поправки до закону, чи в головах столоначальників?
123456
Кожен  хто хоч раз проходив вуличкою повз кафе «Kaizer»  до зеленого масиву ,в якому «потопає» так зване молодіжне озеро, неодмінно впаде в око цей приємний сюрприз:
вказівний знак, що встановлено для  орієнтації, здебільшого, пішоходів.

Дбайлива рука не «припечатала» його до живого деревця, які тут поруч, а спеціально вкопала стовпець для цих цілей. 

Не випадково в народі кажуть: ніщо так дешево не коштує і високо не ціниться, як ввічливість, такт , культура у взаємовідносинах , своїм поступком нести добро іншим В нашому випадку ставлення до оточуючого середовища. 

Такі картинки додають  оптимізму, життєвої наснаги, що не все так погано в нашому українському домі. Адже про такі «дрібнички» можна судити і про ментальність мешканців цього мікрорайону. Не виключаємо, що саме серед них визріла ця  ідея - взірець людськості ,щирості в поступках, чого нині так бракує. 

А ось інший приклад чиновницького недбальства. Про таких говорять:  у вогні не горить і гімні не тоне, який розкриває байдужість, черствість , якщо хочете нехлюйство.халатне ставлення до своїх обов"язків Це до певної міри сукупний  портрет декотрих районних чиновників, які з територіальними адміністративними масштабами не бачать, що робиться під носом.

Не інакше, щоб догодити начальству , які минулого року приймали в експлуатацію  відрізок шляху,що веде до Борислава ,продублювали цей знак на віддалі півметра один від одного. Різниця лишень в тому, що на одній табличці до Дрогобича 27км. на іншій 30. "Симафору" вже пішов другий рік.

Його зафіксували  на початку вул Придністрянській с.Ралівки. Відомо , що позаторік цей відрізок дороги потрапив під програму президентського ведикого будівництва.

 Могли б на цих стовпчиках зекономити,   додати  копійчину-дві , з своїх опухлих від грошенят кишень,   привести до людського вигляду автопавільйон, який  поруч.

Потрібні поправки до  закону, чи  в головах столоначальників?

Антон Рогач,Самбір-Ралівка 

P.S. Раджу час від часу переглядати також сайт "Самбір-майдан"(головна).


Переглядів: 244 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0