Головна » 2012 » Січень » 20 » На Йордан у річці Дністер найчисельнішою була фракція «Фронт Змін»
12:08
На Йордан у річці Дністер найчисельнішою була фракція «Фронт Змін»
123456
Уже традиційно у цей день самбірчани збираються на лівому березі Дністра, біля липок, що в кінці ралівського мосту, аби взяти участь у цілющій купелі .Пірнути у крижану водичку виявила бажання і самбірська урядова, ділова і духовна еліта. Хтось жартома підмітив, що найчисельнішою виявилась команда фракції «Фронт Змін» міської ради.

Приклад міського голови Тараса Копиляка наслідували депутати: секретар ради Володимир Дацюк, керівник осередку партії Іван Тимців, керуючий банком Микола Литвин та інші.


   Пенсіонер М.П. Тарановський

Серед духовенства настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці Богдан Добрянський. Підтримати колег приїхав наш земляк, депутат обласної ради Тарас Федак.

Івана Лопушанського, начальника КРВ у Самбірському районі і місті Самборі знають, як моржа зі стажем. Його пропорційній атлетичній будові можуть позаздрити і парубки.

Серед цієї ратушної і бізнесової знаті молодечим запалом відрізнявся ветеран праці М. П. Тарановський. Хоч вже розміняв восьмий десяток він круглорічно приймає цю водну процедуру саме в річці. Тому і не скаржиться на жодні хвороби. Скористався нагодою і того разу. Свого часу, обіймаючи скромну посаду завідуючого вугільним складом, Микола Павлович обладнав для своїх підлеглих лазню-парну, тепличне господарство, пасіку. Чим віддячили цьому українському патріоту, господарнику, так звані , демократичні яструби на початку дев'яностих років? Звільнили з роботи за предмети розкоші???


За подіями спостерігають «аку-
ли пера»- правда у кожухах

Екзот дійства - пані Надія

Ніжились у водичці і представники слабкої статі, від флігранних фігур яких, у декого аж дух захоплювало.

Погодьтесь , побачити таку жіночу красу на фоні снігових заметів!!!... було чого охати і ахати!!!

З піднесеним настроєм повертались додому всі , хто був присутній на цьому заході краси, здоров,я і сили, як акорд різдвяних свят.

Переглядів: 980 | Додав: Oksana | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 3
3 stepan 1000   (22.01.2012 19:30) [Материал]
Народ-велика сила! Пані Надія-жіноча КРАСА всієї УКРАЇНИ! ЛЮБОВ переможе зло!

2 Препелиця   (22.01.2012 17:09) [Материал]
Погляньте на цю Лань зблизька. Якби знав нуркував би впоперек русла. Є на що глипнути. копиляки, пацюки ,чи як там їх, на цьому фоні - просто ге...

1 Кривий   (22.01.2012 16:43) [Материал]
Один пенсіонер Тарановський викликає захоплення своїм вчинком. Решта - реклама безкотовна яка в народі називається крахобори біля корита. Чи треба їх реклшамувати?

Ім`я *:
Email *:
Код *: