Головна » 2013 » Березень » 8 » У Самборі сталась напівкумедна подія: кота Михайла, що не міг злісти з даху, врятували пожежники.
07:02
У Самборі сталась напівкумедна подія: кота Михайла, що не міг злісти з даху, врятували пожежники.
123456
 6 березня в чергову пожежну частину м. Самбора поступив звінок від самбірчанина. Через кільканадцять хвилин у центрі міста Самбора Львівської області чимало жителів спостерігали за незвичною картиною. 

На центральній площі Ринок стояла пожежна машина, а по шатровому даху двоповерхового житлового будинку ходили два чоловіки у спецформі.

Поруч з водостічною трубою до фасаду була приставлена висока драбина, яка діставала самої ринви. 

 Пожежників викликав літній чоловік, що живе у цьому будинку. З’ясувалося, що його улюблений коричнево-сірий кіт на ім’я Михайло якимось чином опинився на даху, а злізти з нього протягом тривалого часу сам не міг, бо не знаходив виходу. 

Тому щирий любитель домашніх тварин вдався до послуг рятівників. А вони відгукнулися на його прохання. 

Після намагання двох висотників упіймати на даху кота Михайла, він тим часом на очах у всіх цікавих водостічною ринвою підліз до труби, але спуститися нею на землю йому не вдалося – застряг у дирі.

Тут його за допомогою приставленої драбини витяг із пастки третій рятівник  і передав домашнього мишолова щасливому господареві.


 

Переглядів: 852 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
1 Миколай   (09.03.2013 20:20) [Материал]
п.Оксана! Ви щось перепутали з назвою тварини. Бо люди можуть всяке подумати. То була Вона- кіцька. Можливо Ліля чи Катерина. Поміняйте негайно заголовок.

2 Oksana   (10.03.2013 07:30) [Материал]
п.Миколай, це новина від mysambir.com (як видно по ссилках на фотографіях). Ми її взяли від них

Ім`я *:
Email *:
Код *: