Головна » 2014 » Лютий » 18 » Самбірські базарні проблеми
10:47
Самбірські базарні проблеми
123456

Люди  зібралась біля міської ради, щоб відстоювати своє право на виживання.

Мова йде про  осіб, зайнятих продажем краму на так званому промисловому ринку Самбора.

Кожного разу, як тільки йде зміна чиновників у ратуші ці дрібні гендлярі потрапляють під  особливу "опіку".

На даний час  земельну ділянку орендує ТзОВ «Ринок-сервіс». У звязку з тим, що термін угоди добіг до кінця, міська влада вирішила її не продовжувати.  Судовий позов  виграло приватне підприємство. Але як виявили пильні «дозорці», розмір  ділянки ,який зазначений в угоді,  на  кілька квадратних метрів менший в натуральній величині.

Із-за цього почалась бюрократична карусель. Користуючись цим  представники влади пропонують звести торговий комплекс з місцем стоянки  для легкового автотранспорту. У свою чергу 176 платників єдиного податку звернулись з листом до міського голови не позбавляти їх місць праці.

Вогню у суперництво додає і те, що адміністрація ринку не за призначенням використовує частину вулиці Торгової ,яка передбачена для стоянка автомобілів. На нинішній день там розміщені торгові шанси.

Зрозуміло, якщо ці пристрасті не вгамувати, завтра на протест можуть вийти кілька сотень  осіб, де кожна з сторін має свою точку зору.

Загострити увагу хочемо і на такому: чи не занадто переймаються в нашому місті зведенням торгових комплексів? Невже не досить того, що маємо на нинішній день?!

Переглядів: 759 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 КОЗАК МАМАЙ   (20.02.2014 06:02) [Материал]
Після КИЇВСЬКИХ ПОДІЙ займемось самбірськими ратушними злодійчуками і фермером із мясокомбінату!!

2 Юзифович   (18.02.2014 22:26) [Материал]
Два клани- базарний і ратушний заклопотані де вкласти накрадений капітал. Коли йцде боротьба за Україну місцеві злодії вирішили нас грабувати.

1 Гуцул   (18.02.2014 01:13) [Материал]
Багато грошей не буває,а тим паче в корумпованому Самборі.

Ім`я *:
Email *:
Код *: