Головна » 2012 » Січень » 27 » За 50 метрів від ратуші «гине» аптека мережі «Тарас»
01:32
За 50 метрів від ратуші «гине» аптека мережі «Тарас»
123456

 У жодному разі  не повязуємо наш заголовок з  іменем міського голови Тараса Копиляка. Хоч… В пошуках  медичного препарату навідались  до аптеки №2, що розміщена  на площі Ринок,5. Внутрішній інтерєр її вражає європейським дизайном. Помітно, що господарі вклали тут не малий  капітал. Але уже при вході у приміщення віддає, як кажуть не здоровим духом: сирістю, цвілістю. Не допомагають  і потужні конвектори.

- Як  ви працюєте в таких умовах, коли затхла  атмосфера відштовхує клієнтів? -запитали  у  провізора –фармацевта.

-Я тут на правах найманого спеціаліста.  А волого тому, що у підвалах постійно стоїть вода. Більше інформації можуть надати власники аптечної мережі «Тарас», які знаходяться у Тернополі,-  пояснив  молодий  чоловік.

 Чи відповідають умови зберігання медичних  препаратів , функціонування закладу- це вже питання до інших служб. Хоч дозвіл на відкриття аптеки  було дано порівняно не давно. Але  ми про інше. Із зовні оглянули цей трьохповерховий будинок, який  сміливо можна віднести до архітектурної пам’ятки. Про це засвідчує  не тільки дата його зведення-1901 рік, а і з художнім смаком оздоблені балкони, інші  зовнішні елементи, до яких доклали рук  зодчі.
 На двох верхніх поверхах -квартири.  Глибокі тріщини на фасаді  також турбують їх мешканців, але… Складається враження, що будівлю свідомо доводять до критичного стану. Якщо б дбали про продовження терміну експлуатації , то не допускали б, щоб у підвалах роками стояла вода. Невже це не помічають керівники  ЖЄКу , під носом яких, образно кажучи «гине» не тільки аптека,  а руйнується житловий фонд. Залишається надіятись на позитивне  вирішення, хоч поточної проблеми, адже  назва аптечної мережі «Тарас» не додає репутації авторитетному  теску з міської ратуші.
Переглядів: 663 | Додав: Oksana | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 2
2 Лілея   (27.01.2012 16:02) [Материал]
Якщо у ратіші не реагують на те, що повз органний зал відкрили транспортну артерію, а ви хочете аби люди у якх бізнес у крові, відреагували на проблеми жильців вказаного будинку ч и аптеки на пл. Площі Ринок,5.

1 stepan 1000   (27.01.2012 05:36) [Материал]
Позитивне вирішення буде,коли ця будівля стане власністю відомого імені в ратуші!

Ім`я *:
Email *:
Код *: