Головна » 2012 » Січень » 31 » Рейтинг ФГ «Білаки» в Чукві падає. Боротьба за майнові і земельні паї триває.
07:07
Рейтинг ФГ «Білаки» в Чукві падає. Боротьба за майнові і земельні паї триває.
123456

   Продовження піднятої теми.

  З попередньої публікації відомо, що  керівництво ФГ «Білаки» стало на шлях практичної роботи з власниками майнових і земельних паїв колишнього чуквянського господарства. Таким чином  за рахунок індивідуальних бесід вдалось викупити частину  активів .Селяни отримали, як кажуть, живі гроші.  Але не все так гладко пішло далі. Збори пайовиків, які днями відбулись ,це засвідчили.               

   Крім    агрохолдингу   «Мрія»   з   Тернопільщини   у   боротьбу   включилось   також   ТзОВ   «Веселі друзі»   із Стрийщини. Присутність трьох потенційних інвесторів підвищило ставки. Найбільш привабливою і переконливою  виявилась пропозиція «Мрії», за яку проголосувало переважна більшість  з присутніх.  Не будемо вникати в протокольні тонкощі, зокрема правочинність зборів з точки зору наявності кворуму, дотримання  інших процедурних моментів. Тут слово за юридичними фахівцями. 

   На позицію ФГ «Білаки» негативний вплив зіграло перебування на зборах голови самбірської райдержадміністрації І.І.Білака.  Хоч формально він не має відношення до фермерства , яке очолює його син Андрій, але пайовики розцінили це, як своєрідний  тиск .  В докір ставились також    наслідки  неподобств  при розпаюванні стрілковицького господарства ,до керівництва  якого свого часу мав відношення Іван Іванович. Останній намагався переконувати в протилежному, однак  докази не вплинули на кінцевий результат. Більше того посипались образи в адрес районного уряду. Дехто схильний був  загострити обстановку в залі, надавши їй відповідного політичного забарвлення.

    Можна лишень здогадуватись, що  крапку в розподілі майнових і земельних паїв  у с.Чуква ще не поставлено. Зрозуміло одне,  авторитет здобувається не  за рахунок  посад і обіцянок, а шляхом копіткої  і наполегливої праці  для загального блага.Сподіваємось, що так воно і станеться

Переглядів: 1187 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
2 stepan 1000   (01.02.2012 06:07) [Материал]
КАРМАНИЧ районного маштабу!Люди!Будьте пильні!

1 vcv   (31.01.2012 08:19) [Материал]
Сподіваємося, що чукв’яни зроблять правильний вибір.

Ім`я *:
Email *:
Код *: