Головна » 2012 » Червень » 1 » Керівник області відвідав Самбірщину
15:17
Керівник області відвідав Самбірщину
123456


Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк цікавився проблемами окремих населених пунктів нашого регіону. Зокрема у м.Рудках підкреслив необхідність створення нових робочих місць, сприяння місцевому бізнесу тощо. На Вістовицькому заводі будівельної та художньої кераміки імені Ю.Завадського керівництво підприємства просило чільника області сприяти у реалізації цегли та іншої продукції.

Ряд болючих тем підняв перед обласним  керівництвом міський голова Нового Калинова Богдан Юзьвяк. Йшлося про потребу житлового будівництва для військовослужбовців,  дошкільної установи. Сільський голова Бабино розповіла, що необхідна допомога у ремонті доріг, зведення спортивного комплексу.

Михайло Костюк звернува увагу на перевантаженість транспортом вулиці Валової в м.Самборі, що прилягає до міського ринку. Порадив відкрити оптовий ринок сільськогосподарської продукції. На це позитивно відреагував міський голова Тарас Копиляк, потрібно лишень сприяння у відчуження земель колишньої військової частини, що по вул.. Шевченка. Він також скористався можливістю, щоб підкреслити необхідність збільшення державного фінансування на продовження будівництва очисних споруд в місті обласного підпорядкування.

Вже традиційно перші особи області  не обминають ФГ «Білаки». Тут розмова торкалась збільшення поголівя тваринництва, переробки сільгосппродукції, використання земельного фонду району тощо.

 

Переглядів: 687 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 stepan 1000   (02.06.2012 21:31) [Материал]
Спалили бензин! Наїлись,напились за гроші людські ,а для народу- знову дуля без маку!

Ім`я *:
Email *:
Код *: