Головна » 2012 » Червень » 18 » Впіймали на гарячому… Не словом, а ділом
23:35
Впіймали на гарячому… Не словом, а ділом
123456


Доповнення 19 червня. Як повідомив депутат райради Михайло Ковалів , правоохоронці, з його слів,не встановили факт правопорушення. Як наслідок жодних мір покарання не було вжито.  Це ми і передбачали. Нині модно такі дії кваліфікувати як корупція, а точніше злодії в законі.

Депутати  Самбірської районної ради брати Коваліви натрапили на бандитський забір гравійно-піщаної суміші з русла р. Дністер в районі села Стрілковичі. Власник екскаватора (10-603 ВС) вирішив чкурнути на другий берег річки і скритись.

Сліди хотів «замести», аж у селі Кобло Старосамбірського району. За сигналом депутатів на місце знаходження техніки, яким здійснювався злочин, виїхали працівники міліції. Тракторонавантажувач доставлений на штрафний майданчик м.Самбора.

Тепер всі карти в руки надано правоохоронним органам, які зобовязані довести справу до логічного завершення—покарання зловмисників. Не виключено, що може обійтись конфіскацією техніки, якою наноситься шкода навколишньому середовищу, адже така міра впливу також передбачена  відповідним правовим кодексом.

Зрештою, не перший випадок, коли чиновницькі структури, замість рішучих дій, стають на шлях потурання злочинців, бо у самих, як кажуть, рильце у пушку. Чим закінчиться даний випадок ми поінформуємо громадськість.

Переглядів: 931 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
4 Хрін   (05.06.2012 18:02) [Материал]
на Польщу гасають 80 % самбірського району, бо іншого виходу нема, всі самбірські теперішні бізнесмени і т. д. тоже з того починали, а ви шановний rhjn стрілочником працюєте, чи векторну геометрію знаете, шо так все переводите не в то русло

3 rhjn   (02.06.2012 22:11) [Материал]
А може брати коваліви розкажуть не про гравій,а про те, чим займаються, навіщо їздять у Польщі, що везуть туди і привозять звідти. Піз... не спирт возити... ха-ха...

2 stepan 1000   (02.06.2012 21:22) [Материал]
Молодці хлопці! Починайте ,а НАРОД ВАМ поможе!

1 Пильний   (02.06.2012 08:28) [Материал]
Чому скриваємо, що власник тракторонавантажувача Маркович, який орудує на Дністрі вже не перший рі?. Ніби-то чоловік тої особи, зо керує землевпорядним управлінням?Таку кришу має і на міліцію чхає. Який буде кінець?

Ім`я *:
Email *:
Код *: