Головна » 2012 » Липень » 4 » Треба вила брати, а не голодувати, – екс-нардеп Лопушанський
23:35
Треба вила брати, а не голодувати, – екс-нардеп Лопушанський
123456


Сьогодні траурний день в історії Української державності, день бандитської перемоги та глуму «ківаловщини» та «колесніченків» над українською мовою. Кремлівські угідники можуть скупити достатню кількість голосів, аби зробити російську мову державною, але вони не зможуть змусити нас коритись цьому!

Про це йдеться у зверненні народного депутата України V скликання Андрія Лопушанського.

Подаємо текст заяви у повному обсязі:

«Українська Держава сьогодні існує дякуючи борцям та героям, які принісши у жертву своє особисте життя боролись за нашу з Вами незалежність. Настав час українцям об’єднатись і відстояти свою материнську мову.

Партія Регіонів зухвало порушила Конституцію України, Закон України «Про політичні партії України», проголосувавши за надання російській мові статусу державної. Український народ, повинен змусити Міністерство юстиції України і Генеральну Прокуратуру заборонити діяльність політичної партії «Партія Регіонів», Комуністичної партії України.

248 злочинців і негідників, які сьогодні у Верховній Зраді проголосували за надання російській мові статусу державної, – відповідатимуть за свій вчинок перед законом та Богом! Їх ганебний вчинок не залишиться без покарання!

Сьогодні, недопустимо опускати руки, зневірюватись і залишатись осторонь подій, які відбуваються у нашій країні. Недостатньо лише внутрішнього протесту! Недостатньо голодування у знак протесту! Час радикальних дій і рішучої громадянської позиції, час проявити разом нашу українську політичну волю!

Закликаю, усіх свідомих українців, моїх земляків, інтелігенцію, патріотів та націоналістів долучитись до акцій громадської непокори, мобілізуватись і відстояти українську мову!»

Зік


Переглядів: 823 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 stepan 1000   (08.07.2012 16:28) [Материал]
ПІДТРИМУЮ!

Ім`я *:
Email *:
Код *: