Головна » 2012 » Жовтень » 6 » Депутати Жидачівщини закликають Осташа і Тенюха знятися з виборів. Чому б депутатам Самбірщини не наслідувати цей приклад?
10:16
Депутати Жидачівщини закликають Осташа і Тенюха знятися з виборів. Чому б депутатам Самбірщини не наслідувати цей приклад?
123456

 








Не завадило б і самбірським депутатам міської та районної рад  підтримати цю ініціативу. На сесіях звернутись до кандидатів у нардепи з числа "висуванців - засуванців" по 120 і 125 виборчих округах, рекомендувавши залишити у бюлетені для таємного голосування по одному конкретному опозиційному претенденту, в якого найвищий рейтинг.
Чи вистачить бойківського духу, щоб наслідувати приклад депутатів з Жидачівщини?


Депутати Жидачівської районної ради Львівської області прийняли звернення, в якому закликають самовисуванців Ігоря Осташа та Ігоря Тенюха не підігравати провладним силам і зняти свої кандидатури на користь єдиного узгодженого кандидата від опозиційних сил Олега Канівця.

Подаємо текст звернення у повному обсязі:

«Шановні депутати, патріоти Жидачівщини, шановні українці!

Ми, депутати Жидачівської районної ради, підтримуємо наших колег зі Стрийщини і просимо своїм голосуванням на виборах до Верховної Ради України 28 жовтня підтримати нашу спільну позицію:

«Ми, депутати Жидачівської районної ради, учасники міжфракційного об’єднання «За «Батьківщину» і «Свободу», усвідомлюємо, що головним завданням патріотичних опозиційних сил є усунення від влади олігархічного режиму Януковича. Це можливо через обрання до Верховної Ради представників опозиції, формування нею проукраїнського уряду та імпічменту Януковича. Лише за умови консолідації зусиль всіх опозиційних політичних сил ми зможемо це зробити. Приклад такої консолідації показали Об’єднана опозиція «Батьківщина» і Всеукраїнське об’єднання «Свобода».

У нашому 126-му виборчому окрузі від опозиційних сил висунутий єдиний узгоджений кандидат Канівець Олег Леонідович. Владний режим робить все для того, щоб до Верховної Ради України не пройшли опозиційні партії та їхні узгоджені кандидати по мажоритарних округах.

Сьогодні є небезпека проходження до парламенту від нашого патріотичного краю провладного кандидата, тому ми закликаємо самовисуванців п. Ігоря Осташа, та п. Ігоря Тенюха не підігравати провладним силам і зняти свої кандидатури на користь єдиного узгодженого кандидата від опозиційних сил Олега Канівця. Треба розуміти, що кожен голос, який не йде на підтримку кандидата від об’єднаної опозиції – це голос на користь провладного кандидата.

Закликаємо всі патріотичні сили діяти виключно на користь України та нашого краю!

Наш кандидат – це єдиний узгоджений кандидат від усіх об’єднаних опозиційних сил – Олег Канівець!

Єднаймося! Разом переможемо!»

Отже, позиція жидачівців чітка і зрозуміла. В умовах Самбірщини це ще простіше здійснити. В самбірській районній раді переважають демократичні сили на чолі з фракцією ВО "Свобода", в міській раді Тарас Копиляк обійняв посаду самбірського голови не без бренду "Фронт Змін", який представляє.

Не варто було б розцінювати цю пропозицію, як своєрідний адмінтиск органів самоврядування, адже йдеться про демократичне волевиявлення депутатів, що мало б виключно рекомендаційний характер.

Час діяти і не чекати київських вказівок.

Переглядів: 600 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Юзик   (07.10.2012 04:17) [Материал]
Спільна Ухвала рад Самбірщини вже була про вивішення бандерівських прапорів, як" революційний стан в регіоні". Залишити за бортом бюлетеня "засуванців-висуванців" від яких нахапали касу- не по-бандерівськи?

Ім`я *:
Email *:
Код *: