Головна » 2012 » Жовтень » 13 » За що "купила", за те і "продаю"...
18:52
За що "купила", за те і "продаю"...
123456
"

 Щоранку в парканах, в під'їздах, в інших людних місцях ми натикаємось на передвибоне чтиво.Того суботнього дня сходові площадки моєї багатоповерхівки були усипані друкованою продукцією, яку інакше як самвидав не назвеш. Чому? Не має реєстраційних даних, накладу, адреси тих, хто "обдаровує" нас цим духовним харчем.

Звернула увагу, що окремі статті були доступні для читачів у відкритій пресі, зокрема, у популярних газетах. Ось заголовок однієї з них: "Кандидат у депутати забув повідомити виборцям що був засудженгий на 8 років за особливо важкий злочин". Йдеться про Богдана Дубневича, який балотується по 118 Личаківському виборчому окрузі.Вздовж і впоперед, як кажуть, розкладено на лопатки цього самовисуванця.Підпис Ігор Починок,  редактор газети "Експрес".  

Далі більше.Окремою листівкою поширено матеріал з газети "Прикарпатська правда" за підписом Йосипа Помагай "Брати Коваліви проти братів Дубневичів". Як мовиться дует  Михайла та Володимира Ковалівих відкритим текстом звинувачують у різних махінаціях братів Богдана та Ярослава Бубневичів(останній як самовисуванець претендує на місце в законодавчому органі держави по 120в.о.).

Для підтвердження висновків депутатів самбірської районної ради Ковалівих самвидавець подає на розсуд загалу "Сенсаційні новини у "Справі на мільярд" про нібито підставні фірми через які проводились різного роду фінансові оборудки Братів Дубневичі. Так це чи ні- можна довести тільки через суд? В даному випадку за що "купила", за те і "продаю".

Серед цього друкованого чтива не могла не звернути увагу на так званий "Бойовий листок громадського руху проти донецької мафії", зміст якого нагадує фронтові епізоди. На чільному місці кореспонденція "Іван Білак- політичний скакун" анонімного автора. Чи є потреба аж так ганити відомого самбірського підприємця, який через різні обставини, пройшов політичне горнило від лазаренківської громади, есдеків, нашоукраїнців, бютівців до головного ресурсу- партії регіонів, яка висунула його кандидатом у депутати по 120в.о.?

Що правда, то правда анонімний доброзичливець ,напевно має рацію, називаючи шановного Івана Івановича Білака прямим текстом- "На чолі гравійно-кланової мафії". Поруч з аграрним бізнесом він вже не перший рік, образно кажучи спеціалізується на цьому промислі. Хоч природоохоронці закривають очі, яка шкода внаслідок таких дій завдається всьому живому в річці Дністер, але те ,що на кордоні  між селами Березниця і Задністря діє самовільний кар'єр не приховати. Не  скрити хоча б тому, що вже виведено із сівообороту площу понад 50га. Як мовлять юристи, речові докази злочину на ладоні.

 В згаданому "Бойовому листку" схематично зображено  львівську мафію, коріння якої сягають київських пагорбів.Поскільки "листок" виданий у передвиборчий період має свої особливості на тему "тушок".

 Ось  діалог між депутатом-вербувальником Ігорем Рибаковим та нардепом Романом Забзалюком в час  бесіди, яка закінчилась легалізацією "касетного скандалу":

Р.:Первое-финансовый вопрос. Мы решаем. Так скажу. Есть два момента.Первое- получаеш только разово, небольшой аванс. Второе- получаеш разово, хорошо разово и потом  каждый месяц. Уверен в том, что карточкой голосовать- это твоя работа, можно подстраховаться...

З.:Можно мне сказать? Начало разговора- это где- 500 тысяч?

Р..:Да-да! Начало разговора- 500 тысяч, а там все, чтобы четко все остальное... Это раз. И второе- если мы договоримся, то мне на Западной Украине как воздух нужны кандидаты.Тоесть мне сам Пре...

З.: в ОВК или депутаты?
Р.:Да кандидаты в депутаты. Там будут БЮТ и Яцика давить...

Продовження діалогу:

Р.:Мы сегодня... и Пре...лично меня на встрече просил:
"Дай мне больше, максимально..." Я, допустим дал Деньковича по Львову, не проверив...Ну ты понял- не пройдет...

З.:Не пройдет...

Р.: Он далекий... Нам любые кандидаты нужны. Любые...Главное, чтобы они были с нами. Те,которые...имеют рейтинг на Западной Украине. По х..ю откуда они там...бютовские... не бютовские...Главное, чтобы у меня были эти рабы(?!).
Мажоритарку отдадим под них. Всю власть, которая есть:область,губернатор,главы администраций, СБУ,прокуратура- все будет под него. Весь админресурс. Так жестоко, то они оху..ют. Но нужно, чтобы процентов хотябы на 50 он сам начинал. 50 мы дадим админресурсом,а 50- должен быть он.Не какой-то Вася Иванов, который непроходной...

 За що "купила" самвидав  "бойовий листок" та іже з ним , за те і продаю.В нинішний інформаційний час в обігу використовують різні технології.Де фальшивка, а де свята правда розібратись в них мають  виборці. Чи прорвуть  блокаду "тушок" на Львівщини представники кандидатів у народні депутати від об'єднаної опозиції покажуть вибори 28 жовтня?
Переглядів: 674 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Василь   (14.10.2012 21:13) [Материал]
Іван Денькович- кандидат у нардепи по 120 в.о. окупував рекламою вотчину базарного теску Івана Деньковича. На торговому комплексі "Незабутка" сам Михайло Гичка закликає самбірочан голосувати за нього по в.о. 125. Що можна сказати ринковим магнатам пацеріним, деньковичам?- з ким поведетесь, того і наберетесь.

2 Знаючий   (14.10.2012 20:44) [Материал]
А Гичка знаний олігарх,котрий так мріє до ВР,що розкидає гроші на ліво і на право самбірським пройдисвітам-шахраям,із надією,що ці самбірські пройдисвіти -шахраі будуть агітувати за нього.

1 Знаючий   (14.10.2012 20:36) [Материал]
Бодьо Дубневич не браток-рекетир,він політвязень.Відсидів термін разом із Левком Лукяненко та вячеславом Чорноволом.Тому Дубнєвич так "палко"підтримує Тимошенко,що сам був колись політвязнем.ЖОДНОГО ГОЛОСУ ЗА ПАРТІЮ РЕГІОНІВ,всі за ДУБНЄВИЧА,БО ВІН ПАРТИЯ РЕГИОНОВ.

Ім`я *:
Email *:
Код *: