Головна » 2012 » Листопад » 2 » Я не стала депутатом, але стала народним обранцем! Дякую своїм виборцям!(наш коментар ).
01:27
Я не стала депутатом, але стала народним обранцем! Дякую своїм виборцям!(наш коментар ).
123456
Тетяна Чорновол екс--журналіст

01 листопада 2012, 22:03

163 кандидата, які перемогли на виборах у ВР отримали меншу підтримку людей ніж я.

Дякую всім, хто повірив мені, не зважаючи на той неймовірний бруд, що виливав на мене опонент протягом всієї виборчої кампанії. Таких, що проголосували за мене за данними ЦВК – 41 552. Насправді, певно ще більше, бо маю свідчення, що мої бюлетені перекладалися до бюлетенів Ярослава Дубневича.

Але навіть згідно офіційного результату мене підтримало більше людей ніж двох Балог, Колісніченка, Яценка, Зубика, Маркова, Крука, Куровського та інших негідників та корупціонерів. Нажаль всі перераховані хоча і отримали меншу народну довіру ніж я, але проходять у Верховну Раду. Треба сказати, що у цю Верховну Раду українці часто вибирали гірших з найгірших, продали свій голос. Тому шлях України до чесної влади буде довгим і тернистим.

Але мій рівень народної підтримки насправді дає надію. Не можна опускати руки. Так, я не перемогла, але подивіться на мій рівень підтримки, він куди вище середнього по країні. Я справді стала народним обранцем. Мій результат демонструє, що таких виборців, які не продаються, яким болить Україна, які хочуть бачити у владі чесних також багато. Це приклад всім чесним та патріотам. Не бійтеся йти на вибори. Люди вас підтримують! Можна йти без грошей, не маючи нічого окрім чесної репутації. У виборчій компанії можна не підкупляти і не дурити, а щиро та сміливо знаходити шлях до серця та розуму виборця. Мені трохи не вдалося, але мій результат вже є доказом того, що не можна зневірюватися.

Також мій результат це велика відповідальність. Я не стала депутатом, зате стала народним обранцем. І все, що нас не ламає – робить сильнішими. Своїм подальшим життям я буду вам доводити, шановні мої виборці, що була гідна вашої довіри. Дякую!

P.S.

До речі, я дуже напружено працювала не лише на свою перемогу, а також на рейтинг опозиції "Батьківщини" та "Свободи", провела майже 500 зустрічей з людьми. Тільки на моєму окрузі висіли плакати – "Свободу Тимошенко". Відповідно маємо один з найкращих результатів для опозиції загалом і "Батьківщини" зокрема. "Батьківщина" зайняла перше місце і взяла 43 тисячі голосів (40%), "Свобода" теж чимало – 39 тисяч. А ось на окрузі керівника партії "Батьківщина" Романа Ілика "Батьківщина" заняла друге місце (36%), а на округах ставлеників Степана Кубіва (керівника обласного штабу) Хміля та Васюника "Батьківщина" взагалі взяла геть мало – 28% (31 тисяча голосів) і 24% (27 тисяч голосів), хоча ці округи мають на 20 тисяч більше виборців ніж мій.

Маю на окрузі один з найнижчих по області результат за Партію регіонів -4 тисячі голосів, нижче лише на окрузі Михальчишина та Пазиняка.

Українська правда

Редакційний коментар.

Ця тендітна жіночка вела безкомпромісну боротьбу за майбутнє нас з вами, за майбутнє наших дітей та онуків. Так , вона опиралась на ці наші  матеріальні крихти, щоб випустити бодай кілька газет,  взивала до нашої свідомості. Опозиційна еліта кинула її в жорна магнатів  дубневичів-білаків,де спрацьовували церковні подачки, формування дільничних комісій через сільських голів-прихвостнів, а далі...

Показовими є епізоди , так званих  галицьких хрунів. ВО "Батьківщина" не ввела в прохідний список нардепа Тараса Стецьківа, запропонувавши підтримку у мажоритарному  виборчому окрузі на його  вибір. У відповідь пан Стецьків  не вибрав 120 в.о., щоб протистояти грошовитим мішкам, а став опонентом  об'єднаній опозиції  по 117 в.о. Результат відомий- потерпів фіаско. Про таких осіб колись говорили: всі розуми поїв. Виходить важко було розстатись із депутатським мандатом після 22-річного перебування у Верховній Раді?

Інший приклад. Степан Хмара- кому не відоме ім'я колишнього народного депутата та ще й Героя України. Він також вирішив впрягтись у виборчу боротьбу у мажоритарному в.о. №223. Заледве фінішував з 3% результатом. Чи можна було сподіватись на інше у такому поважному віці?  Хіба не відчував барометр тяжби і потребу  підставити плече іншому патріоту?

У ці хвилини вирішується доля мандата до Верховної Ради по 223 в.о. між представником ВО "Батьківщини" Юрієм Левченком і самовисуванцем ( читай кандидатом владоможців) Віктором Пилипишином. Запитання: на чию користь вів виборчу компанію наш славний галицький дисидент Степан Хмара?

Когось називаємо "парашутисткою", а яку оцінку заслуговують наші галицькі хруні-солов''ї?

 Повертаючись до   голосування у 12О в.о  мимоволі хочеться перефразувати відомого совєтського революційного глашатая: ми говоримо Білак- підрозуміваємо регіони, говоримо регіони- підрозуміваємо Білак. Наслідки  виборчого дуету відомі.

Чи ввійде пан Ярослав Дубневич в демократичну опозиційну коаліцію у Верховній Раді сьомого скликання покаже час.Питання риторичне. Зрештою, такі запевнення звучали з його уст і не один раз. На всякий випадок сама раджу зайняти чергу для сповіді перед свят-отцями. Всевишній свою оцінку вже дав.

Дивна річ! Не тисячі а мільйони українців використовують як рабів у всій Європі. А ми тут на благодатній землі тішимось, що якийсь злодюга обласкує нас грошима перед виборами, обіцянками- цяцянками. Дає гроші на церкву. Звідки? Податки не платить, мафію годує, а крихти  з барського столу кидає вірним як псам. Одні раби гарують за кордоном, інші раби на Україні бандитів годують , за них голосують. Допоки так буде?







не ввела в списки

Переглядів: 822 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 stepan 1000   (07.11.2012 21:51) [Материал]
Як не помагають вибори,то поможуть вила!

Ім`я *:
Email *:
Код *: