Головна » 2012 » Листопад » 5 » Донецьк - без партії регіонів
21:47
Донецьк - без партії регіонів
123456
Як повідомили через 5-й канал у Донецьку сьогодні в  понеділок пройшов мітиг під такою назвою. Відомо, що своє невдоволення діями влади крім опозиції висловлюють також їх сателіти по коаліції- комуністи.

Особливу критику вони спрямовують проти використання бюджених коштів для підтримки кандидатів від правлячої партії в час виборчої компанії. Зокрема мільйонні суми були використані на окрузі, де балотувався кандидатом у народні депутати син Прем''єр-Міністра  Миколи Азарова.

Протестні настрої підсилюються затягуванням оприлюдненням кінцевих результатів по виборах до Верховної Ради України.

Центральна Виборча Комісія прийняла рішення про скасування  виборів  на п''яти одномандатних виборчих округах  через неможливість встановити їх результати у 94,132,194,197, 223 в.о.і  звернулась до Верховної Ради призначити нові вибори.

Коментуючи це рішення  окремі члени ЦВК висловили надію, що це не останній перелік виборчих округів , де мають відбутись повторні вибори.

В той же час народний депутат Князевич висловив невдоволення чому ЦВК досі не визнала перемогу від об''єднаної опозиції Миколи Булатецького  по 194 в.о.,який набрав на 12тис. голосів більше ніж провладний кандидат.

Протестні настрої  наростають і влада повинна у демократичний спосіб їх вирішувати на користь збереження спокою і злагоди у суспільстві. Зокрема тривогу викликають дії правоохоронців міста Первомайська Миколаївської області по відношення до виборців.
Переглядів: 675 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 stepan 1000   (07.11.2012 21:44) [Материал]
шулерів - в гноївку!

Ім`я *:
Email *:
Код *: