Головна » 2013 » Лютий » 03
Самбірщина відзначила 95-ту річницю Крутянського Чину. Вшановує подвиг Героїв Крут, подвиг, який став легендою, подвиг, що у нас його називають «українськими Фермопілами». Чин трьохста вояків армії Української Народної Республіки засвідчив те, наскільки важливими в житті українця є такі цінності, як власна та національна честь і свобода. Вражає героїзм цих зовсім ще юнаків, які йшли в бій, не боячись ані вдесятеро більших сил ворога, ані смерті, ані тортур.
Переглядів: 667 | Додав: Oksana | Дата: 03.02.2013 | Коментарі (0)

"Але найголовніше, говорить Гриценко, ми як команда під керівництвом Яценюка втрачаємо довіру людей! Тому що не діємо, імітуємо, пропустили, не реалізували ряд сильних рішень, які я пропонував, інші пропонували, врешті-решт, Юлія Тимошенко на них наполягала - все мимо! А якби діяли, не чіплялися за мандати і швидкий поділ посад і кабінетів, йшли попереду людей - вони б нам вірили! І тоді не було б проплачених мітингів. І не стояли б 150 бабусь, за гроші, з плакатами на захист Тимошенко при тому, що тільки в її партії числяться 600 тисяч чоловік і десятки тисяч депутатів", - заявив Гриценко.

Він також висловив думку, що в складі фракції "Батьківщина" "людей 20-25 дуже сильно переживають і абсолютно щиро підтримують Юлію Тимошенко, вони стовідсотково хотіли б, щоб Юля вийшла на свободу".

"Решта, на мій погляд, швидше імітують боротьбу за її визволення. Включаючи і керівництво фракції і партії", - заявив Гриценко.

Переглядів: 620 | Додав: Oksana | Дата: 03.02.2013 | Коментарі (0)