Головна » 2013 » Жовтень » 6 » Перемога! Одна на всіх нас!
12:00
Перемога! Одна на всіх нас!
123456

Перемога! Одна на всіх нас! Не розділяючи погляди "крайніх правих"

Уже в котрий раз брати Клички дарують нам спортивне видовище найвищого світового рівня. Бій Володимира з росіянином Олександром Повєткіним не став у цьому винятком.

Переповнений "Олімпійський" комплекс у Москві був на боці господаря арени.Здається цьому сприяв російський Гімн у виконанні Йосифа Кобзона і присутність ділової і творчої еліти разом з кінорежисером Микитою Міхалковим.

Із заздрістю доводилось спостерігати, як слова головної пісні підхопили всі присутні і винятком не був Олександр Повєткін. Треба сказати, що останній підкупав своєю щирою безпосередністю і,забігаючи на перед скажемо, достойно чинив спротив найяскравішій боксерській світовій зірці Володимиру Кличку.

Виконання нашого національного символу було довірено представнику кримсько-татарської нації Джамалі.Чи не вперше під куполом головної російської спортарени з її вуст пронеслось "Ще не вмерла УкраЇна".Як хотілось би, щоб ці пророчі слова одностайно підхоплювались, як у рідних стінах, так і у закордонні. Сподіваємось, що за прикладом старшого брата Віталія і Володимир наспівуватиме цей невмирущий мотив.

Тепер щодо двобою.Боротьба тривала протягом всіх 12 раундів і не виникало сумнівів про перемогу українця.

Емоційно хотілось би, щоб поєдинок завершився достроково.Здається найближчим до цього був сьомий раунд, але...

Перемога Володимира- одна на всіх нас, хоч не розділяємо погляди крайніх правих, що це "останній цв"ях в російський шовіністичний гріб".


Переглядів: 660 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Григорій   (06.10.2013 13:49) [Материал]
Може не маєте куми кілько цьвяків? Треба зичити у Ахметова бо він має монополію на укрметал. Та чи погодиться він? Він участі у циркулярі 148 підписантів не брав, аби визнати волинську трагедію українським геноцидом супроти поляків.

1 Федьо   (06.10.2013 12:47) [Материал]
Не виключено, що за гонорар у 17млн. Кличко зможе купити село Задністря із "Зоряним" ще й частину Ралівки прикупить. Інакше чого хвалити:Гімн не співав, як і декотрі дупутати, а їх 148 бранців-засра...

Ім`я *:
Email *:
Код *: