Головна » 2013 » Листопад » 30 » Народне віче у Самборі засуджує криваву ніч на Євромайдані у Києві 30 листопада.
19:29
Народне віче у Самборі засуджує криваву ніч на Євромайдані у Києві 30 листопада.
123456

Такого велелюддя давно не було на ратушному майдані. Перед тим, як започаткувати мітинг священники різних конфесій відправили Службу Божу.

Потім представники політичних партій та громадських організацій висловлювали свій біль та занепокоєння за подальшу долю держави та її мешканців.

З хвилюванням говорили про жорстоке побиття буркутівцями молоді, що межує з дикунством.

Так чи інакше промовці солідаризувались з учасниками київського євромайдану,особливо молоді, які в ці хвилини відстоювали право на свободу і демократію на головній площі України- Майдані незалежності.

Особливо хвилюючим був виступ ветерана волелюбних змагань ,мешканця с. Бережниці Ярослава Омельяновича Темника. З болею в душі він згадував післявоєнні події, коли енкаведисти по-звірячому розправились над його родиною.

На віче прийнято резолюцію протистояти розгулу безчинства і сваволі з боку окремих представників правоохоронних органів, що мали місце напередодні.Пліч-о-пліч стати на захист незалежності і соборності України у нинішню лиху і неспокійну днину.

Переглядів: 647 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 СБУ   (04.12.2013 13:51) [Материал]
Спочатку представники пол.партій й гром.організацій без жалю обкрадають Самбірчан на 4 га землі у власне корист.а потім висловлюють свій біль і занепокоєння.ДВОЛИЧНІ ВИРОДКИ!НА ПАЛЮ!!!!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: