Головна » 2014 » Січень » 31 » Стометрівка Ярослава Кузьм”яка та «керамзитові раціоналізатори».
21:17
Стометрівка Ярослава Кузьм”яка та «керамзитові раціоналізатори».
123456
нн

 

Доповнено: 31 січня 2014р. Як стало відомо  до впорядкування майбутнього торгового комплексу має також безпосереднє відношення бізнесмен Юрій Лешкович,  який  словом і ділом  підтримує учасників київського Євромайдану. Скажемо також, що Ярослав  Кузьм”як не тільки  у ці тривожні дні переймається  біллю  і потребами   мешканців  регіону, а  робить це  постійно,без зайвого галасу популізму, реклами,  з почуттям громадянського обовязку , незалежно від політичної приналежності.

На цю стометрівку  , що по вул Шевченка  в місті Самборі навпроти автозаправки та кафе Кайзер, не можна не звернути увагу. Насамперед тому,що  господар подбав про перехожих, виклавши акуратно броківкою тротуар, перед цим  встановив всі  інженерні комунікації. Навколишня  територія благоустроюється, встановлюється вуличне освітлення.  Одним словом приваблює око перехожих .

Зрештою так повинні робити справжні  власники, які люблять свій край  до глибини душі, а не до глибини кишені. Хоч у нас часто-густо буває навпаки: нові комерсанти найперше дбають про євроремонт офісів, впорядкування приміщень, які можуть приносити миттєвий зиск, а громадська частина віддається на відкуп владі. А там свої меркантильні інтереси.

Якби інші так поступали, що приватизували будівлі колишніх військових в цьому мікрорайоні , а серед них багато впливових осіб, що мають пряме відношення до ратушних кабінетів, то вулиця Шевченка набрала б справжнього європейського вигляду. А  це  біля 500м.довжини.

 Ще один штрих. Пан Кузьмяк купив занедбану будівлю з третіх рук – у «Львівхолода». Останні здавали його в оренду  особам  , які «спеціалізувались» на  виготовлені   керамзитових  будівельних  блоків. Як тільки сировина закінчилась ,бізнес припинили. Виявляється  використовували керамзитну суміш, якою свого часу військовики утеплювали повалу гаражів. А це не мало, не багато, а з площі понад 2000кв.м., встеленою шаром товщиною  біля 40см...

 Одні своєю повсякденною працею демонструють європейські принципи , інші...

Можна було б замовчати цей факт і не виносити його на суд людський, якби новітніми «керамзитовими раціоналізаторами» не виявились окремі місцеві свободолюбові  депутати-домкрати-словоблуди ,  а точніше- азіати.

Приміщення, що справа на світлині, готуються для оздоблення під сучасний торговий центр. Через кілька місяців він вступить у дію. Покупців очікує приємний сюрприз.

Примітка. Натиснувши мишкою на зображення побачите його у збільшеному вигляді.
Принагідно повідомляйте про цікаві факти на нашу електронну пошту:Oksanasam@pochta.ru
Переглядів: 3634 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 121 2 »
12 vlad   (10.07.2014 17:30) [Материал]
А там і до того непогано було....

11 Казік   (14.02.2014 22:01) [Материал]
Пишіть ліпше про Петра Талановитого-мучанського та його шафу-жінку. Під яке конто вкради службову машину? Де тепер ці "чорні слідопити". Хто знає зголосіться. Пустив чутку що потратився на копаний мяч і тому кримінал закрили з авто.

10 Мар'ян.   (13.02.2014 22:10) [Материал]
відповідь Богдану. Якщо Ви знаєте історію футбольного клубу спартак то дуже радий. Не знаю хто пив і розливав пиво. Але знаю що Ярослав Кузмя'к вкладав серце і душу в комаду і витратив дуже великі кошти. Пан Ярослав людина відома а на рахунок земельки він її в кишеню не заховав. Він що має придбав з акціону де заплатив свої кошти. А футбольний клуб він не залишав. Міська влада вирішила що він більше не буде опікуватися футбольним клубом.

9 Богдан   (13.02.2014 16:32) [Материал]
відповідь Маряну! Я свого часу грав за Спартак самбірський, так називалась наша команда. Знаю історію копаного мяча Самбора ще з польських часів. Коли колманду під опіку взяв Ярослав К. всі були у захваті. Фанати пили пиво,а міліціянти розливали. Чому раптом він покинув наш копаний мяч? Віддав у руки негідникам з ратуші? Може зклигався з ними за земельку.Га. Маю рацію чині?

8 Нейтральний   (13.02.2014 00:25) [Материал]
Скоро допишемось до того межигіря в парковій зоні Самборі зявилось за чесні гроші.

7 Мар'ян.   (09.02.2014 19:32) [Материал]
Відповідь кавуну. То проявляється західний Український характер [ жаба давить] То людина яка в своєму житті нічого доброго не зробила тільки вміє давати поради іншим. Хочу зазначити що Ярослав Кузьмяк ніколи не був на державні службі.Свої кошти заробляв як чесний бізнесмен. На даний час Ярослав Кузьмяк отримує понад тридцять працівників. Умови праці на фірмі у Ярослава Європейські.Думаю що у нашому мальовничому місті мало таких роботодавців. Побільше таких людей як Ярослав Кузьмяк і в нашій державі не було майданів. Тому що він свої кошти які чесно заробив вкладає в наше місто і не вивозить за кордон. Тому потрібно схиляти голову перед такою людиною.

6 Івась   (02.02.2014 23:16) [Материал]
Відповідь Кавуну
Кому заважає збирати металолом і стати богатим? Продавати склепи, іншу нерухомість міської громади, земельні участки роблять це всі хто при печатках. Оцінюють майно за копійки, а до кишені кладуть зелені. Так розкрали все у місті. На брухті металу щоб заробити треба працюватим день і ніч і ніколди не треба заздрити тим хто має голову на плечах. Слава Україні!

5 Кавун   (02.02.2014 10:30) [Материал]
Знайшли кого хвалити. Одних з найбагатших людей у Самборі. Подивіться які у них хати, машини. А пики із глибокими і широкими кишенями. Хіба не?

4 Oksana   (04.01.2014 23:25) [Материал]
coldman22 _ 04.01.2014Це все звісно добре, але поки українці не зрозуміють, що тільки від них залежить доля їх самих і своєї країни, то ніяка загранціца нам нє поможе. висновок- починаєм з
малого, визнаєм, що корупція не лише наша верхівка, але і всі ми коли
даєм, беремо хабарі, коли виливаємо г...мно з під корів у річки і
ставки, вирубуєм і засмічуємо ліси, вулиці, міста. Рецепт простий-
змінювати свою свідомість, вичавлювати по краплі з себе хахла-малароса.
Тобто визнати свою хворобу, поставити діагноз і почати лікування, для
цього нам потрібно декілька тисяч розумних людей, щоб очолити і
впровадити цей процес. Без вірного діагнозу- не буде нашого лікування, а
ми ж хвора нація, якщо точніше поки не Нація.От почнемо давайте з
цього. Можна взятися за мову, що ми нарешті стали нацією, а як ми
знаєм двомовних націй (за винятком можливо політичних) НЕМАЄ. Все ж
просто внутрішній наш світ- формує зовнішній, як тільки змінимось на
краще самі- змінимо на краще і нашу державу, це ж очевидно

3 123   (04.01.2014 16:27) [Материал]
123
ghfghh
bhjkl

1-10 11-12
Ім`я *:
Email *:
Код *: