Головна » 2014 » Березень » 10 » Гуртом проти важких випробувань
14:54
Гуртом проти важких випробувань
123456
 Ще перед очима вогненні дні і ночі на Майдані Незалежності, на вулицях Грушевського, Інститутській, події навколо Українського дому та Будинку профспілок у Києві , коли країна оплакує за кращими синами Небесної  сотні . А тут чергова напасть уже ззовні- путінська військова агресія у Криму, імперські спроби дестабілізації на Півдні і Сходу нашої держави.

Так  нелюди Північного сусіда , сиплючи сіль не незагоєні рани,намагають завдати нам чергової прикрості, посіяти розбрат між народами, що проживають на українських землях

І все це в часі співпадає із відзначенням двохсотріччя  ювілею пророка нації- Тараса Григоровича Шевченка, перед величчю духу якого преклоняється  весь світ. 

Як ніколи все це мобілізує нарід: гуртом і поодинці йдуть добровольці до військкоматів , щоб записатис ь у військові формування, з дня у день ростуть загони  активістів  , щоб забезпечити порядок і спокій на вулицях, в громадських місцях.

Ось один з прикладів громадянської свідомості. Днями підприємець Ярослав Кузьм’як разом з іншими бізнесменами краю закупили і передали для потреб калинівської військової частини  медикаментів та перев'зочних матеріалів на суму 18тис.600грн.

Патріотичний дух за долю країни набирає сили, мобілізує кожного мешканця Прикарпаття. Така солідарність вселяє надію у подоланні важких випробувань, що випала на долю нинішнього покоління, обстоюючи святе право жити у вільній і незалежній державі.

P.S.Інформацію про матеріальну підтримку калінівських воїнів електронною поштою надіслав Микола Лозинський- активіст партії «Удар» Віталія Кличка.

Зокрема, кошти виділили: Ярослав Кузьм'як- Юрій Лешкович та Богдан Верхівський . Іван Денькович, Марян Вавжишин, Михайло Мастяк,Іван Барняк,Олександр Іваник, Олег Шагінський.Роман Куцелаба,Михайло ТОВАРНИЦЬКИЙ, Марян Фляк, Сергій Браток , Тарас  Головчак ,Юрій Пашко.

 

Переглядів: 1091 | Додав: Oksana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 111 2 »
11 Клим   (20.03.2014 09:19) [Материал]
Клин Клином вишибають- банда всіх у сра..мають. Коли перейменують ратушу на януковицьку шістку.

10 Oksana   (11.03.2014 22:10) [Материал]
Якщо нас читають, значить не все так погано у нашому домі.Кожен має право на свою думку і з цим треба рахуватись.Просимо уникати  образ.

9 Петро   (11.03.2014 21:44) [Материал]
Пані Галино,я релігійний чоловік і систиматично відвідую Богуслужіння! "... Хто обмовляє тайкома ближнього свого, - того я призведу до мовчанки. Хто має горде око й пиху в серці, не стерплю того. . ." Ці люди нічого поганого не зробили!Будь-хто,хто долучився до "спільної справи" є в певній мірі герой!Сьогодні як ніколи ми повинні цінити і поважати один одного,а не шукати в комусь,чи вчомусь негатив!І накінець,щоб Ви зрозуміли,ініціатором збору коштів була Самбірська міська організація УДАРу,і завдяки зусиллям Ярослава Кузьм"яка нам вдалося обєднати цих людей і зібрати кошти,а про існування цієї статті вони і не догадуються!Якщо б УДАР чи "товстосуми" хотіли ПІАРУ,то б розмістили дану статтю в "Новинах Самбора" чи іншому популярному виданні чи сайті

8 Маланій   (11.03.2014 21:25) [Материал]
Кузьмяк ввійде в історію Самбора який прославився копаним мячем як меценат. Кубок області команда здобула, дійшла до фіналу України. Фінанасував хлопців з власної кишені. З цим не можна не рахуватись.
Дякую за його благодійну поміч і прибічників.

7 Галина Чекас   (11.03.2014 19:56) [Материал]
Пане Петре.ви мене не правильно зрозуміли.Я нікого не прирівнювала до "лицемірів".Це цитата із Євангеліє "Отож, коли чиниш ти милостиню, не сурми перед себе, як то роблять оті лицеміри по синагогах та вулицях, щоб хвалили їх люди. Поправді кажу вам: вони мають вже нагороду свою! А як ти чиниш милостиню, - хай не знатиме ліва рука твоя, що робить правиця твоя, щоб таємна була твоя милостиня".Раджу вам читати Святе Письмо і тоді,можливо ви подивитесь на світ інакше.

6 Петро   (11.03.2014 19:05) [Материал]
Пані Галино,я як і Ви,схиляю голову перед тими,хто загинув на Майдані і дякую тим хто долучався і долучається до нашої довгожданної перемоги!Нарахунок ПІАРУ,скиньте будь-ласка ссилку,чи вкажіть будь-яке газетне видання де вказана хоч одна з цих фамілій.Чому стільки негативу!? І чи не вважаєте Ви некоректним називати цих людей "товстосумам" та прирівнювати їх до "лицемірів"!!!Як мінімум скажу за Ярослава Кузьм"яка,який чимало долучився до Київського Майдану! І де це вказано? Ічому ми шукаєм проблему в комусь! Пані Галино краще напишіть про свій вклад ,що наближає нас до ПЕРЕМОГИ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ!

5 Петро   (11.03.2014 18:30) [Материал]
Пане Муньо! А чи знаєте Ви скільки благодійних справ вчинив "Господар шроту"!? І чи не легче вирішувати спільну проблему гуртом!? Хіба нє?

4 Муньо   (11.03.2014 17:47) [Материал]
Господар шрота може сам дати штуку на благочинні справи, не кликаги гурт. Хіба нє?

3 Міхайло   (11.03.2014 17:15) [Материал]
пані Галина має рацію.Окей!

2 Галина Чекас   (11.03.2014 15:54) [Материал]
"Стережіться виставляти свою милостиню перед людьми, щоб бачили вас; а як ні, то не матимете нагороди від Отця вашого, що на Небі.

Отож, коли чиниш ти милостиню, не сурми перед себе, як то роблять оті лицеміри по синагогах та вулицях, щоб хвалили їх люди. Поправді кажу вам: вони мають вже нагороду свою! А як ти чиниш милостиню, - хай не знатиме ліва рука твоя, що робить правиця твоя, щоб таємна була твоя милостиня, а Отець твій, що бачить таємне, віддасть тобі явно". Текст відкритий, але прочитаємо і поринемо глибше в ці слова.

1-10 11-11
Ім`я *:
Email *:
Код *: