Головна » 2014 » Березень » 23 » Місиво по-свободівськи...
17:54
Місиво по-свободівськи...
123456

 Днями їхала по вул. Шевченка в напрямку Старого Самбора. Потім вирішила повернути до молодіжного озера вздовж провулку, що межує з огорожею колишньої райсільгосптехніки. Виявилось, що це тупик, а дорога завертає до самбірської цегельні.

На перших метрах проїзду машина потрапила у багнюку, яка, до речі, виноситься і на центральну вулицю. Враження таке, наче під колесами авто матеріал для будівництва саманових хат.

Потужні машини, що доставляють глину-сирець для підприємства(сезон випалювання цегли тільки починається) частину гублять через суцільні вибоїни. Коли в дощ  цей  «товар» намокне утворюється  болотяне місиво. В сприятливу погоду під впливом сонця «глиняний шлях» перетворюється у пилюку, яка висить у повітрі, як порохова завіса. І так, з дня у день, з місяця в місяць-  болотяна пропасть, або «атомний» грибовидний стовп...

Відвідувачі  кафе, що поруч, користувачі  автозаправки, автореммайстерні, навколишніх хат змушені  потерпати від такого господарського нехлюйства, що межує із злочином. Дбайливий керівник давно на цьому відрізку шляху проклав би асфальтове, або тверде гравійне покриття. А так маємо те, що бачите...

Як стало відомо ,нібито, очолює самбірську цегельню симпатик партії  ВО «Свобода». З етичних міркувань не будемо називати його прізвище. Але через вищенаведене, авторитет політичної сили, яка займає провідні кадрові позиції в регіоні не красить її.Тим більше, що ця партія задекларувала європейські цінності у великому і малому і дрібниць тут не повинно бути.

На відміну від Пшонки, який стояв на сторожі януковицьких «порядків», нинішні чільники прокуратури задекларували свою позапартійну, а точніше державницьку позицію.Але одна справа декларації, інша- реальність.

Сподіваємось, що «досвід» самбірських цегельників, перетворювати шляхи у болотяну  та порохову пропасть, не набуде поширення на всій Україні.

А що ви  думаєте з цього приводу?

p.s.Щоб переглянути світлину у збільшеному вигляді досить навести на неї мишку і натиснути.

 

Переглядів: 986 | Додав: Oksana | Рейтинг: 2.0/2
Всього коментарів: 10
10 Казимир   (30.03.2014 13:05) [Материал]
Відповідь Михайлу.Петро талановитий мошеннік і жінка-шафа. Називайте точніше- касир-хабарник зі стажем в дошкільних закладах міськВНО.

9 ПОЗА ТЕМОЮ   (29.03.2014 15:21) [Материал]
Сьогодні сорок днів світлоі памяті ГЕРОІВ НЕБЕСНОІ СОТНІ.Іхні душі іще саред нас,а ВОНИ(влада)уже ПРОДАЛИ ІХ.ТА ЧИ ДОЗВОЛИМО МИ,ПОБРАТИМИ,ГЕНДЛЯРАМ ВІД ПОЛІТИКИ ,КЕРУВАТИ НАШОЮ ДЕРЖАВОЮ ТА ЖИТТЯМ НАШИМ .За скільки і кому продадуть нас вони черговий раз.За кредити,за владу,чи за тридцять срібняків НЕ ДАЙМО ВЛАДІ ПРИСПАТИ ПАМЯТЬ ГЕРОІВ.Ми не повернемо дітям батьків,батькам-синів,та вдовам іх чоловіків.Але ми можемо зробити УКРАІНУ ТАКОЮ,про яку мріяли ті,хто загинув на Майдані.

8 ПОЗА ТЕМОЮ   (29.03.2014 14:47) [Материал]
У мене складається стійке враження,що "стара-нова"влада ПРОДАЛА МАЙДАН,а можливо ЗДАЛА МАЙДАН.Безцеремонно скориставшись перемогою Майдану продажна,боягузлива т.з."опозиція ЗРАДИЛА ПАМЯТІ ГЕРОІВ НЕБЕСНОІ СОТНІ.Питаєте,чи мучить іх відчуття провини скажу упевнено -НІ.Іх принцип життя-ПРИСТОСУВАНСТВО І КОРИСТЬ,іх бог-ГРОШІ І ВЛАДА.Тому нічого у нас не зміниться.ДОКИ...візьмемо і зметемо один раз і назавжди.Не дивлячись на реакціі "ЕШТОНІВ ТА ОБАМ",не боячись російськоі арміі.МИ НАРОД УКРАІНИ ЗДАТНІ ДОВЕСТИ СВІЙ МАЙДАН ДО ПЕРЕМОГИ.НЕ половинчастоі,не оманливоі а ОСТАТОЧНОІ І БЕЗПОВОРОТНЬОІ перемоги УКРАІНСЬКОІ ДЕРЖАВНОСТІ,

7 Мер-патрійот   (28.03.2014 12:52) [Материал]
Відгук мого товариша із Ужгорода про політичну ситуацію в Украіні-Вам(самбірчанам повезло,бо російські танки Самбір не захоплять.Місто оточене глибокими ровами,котрі називають дорогами.Єдина можливість для росіян,скидати танки у Самбір з повітря.На завершення,я думала,що Копиляк злодій,а він виявляється великий стратег і патрійот.Негайно вручити меру медаль і грамоту.СЛАВА УКРАІНІ

6 Міша   (28.03.2014 10:15) [Материал]
Яке їхало таке й здибало.

5 Михайло   (27.03.2014 11:25) [Материал]
Тут згадувався Славко. Це той чоловік, який з своєї кишені фінансував футбол у Самборі. Спортсмени регулярно отримали винагороду. Але ратушна сім,я вирішила разом з петром талановитим і його жінкою-шафою переклали ці видатки на бюджет. Хлопцям за торічну гру не дали грошей. Пишу цпро це бо мій син відстоював честь міста. Тоді і тепер. Тоді Славка звинуватили за прибутки від пива ще хотіли від відкати. За що так карати людину "шутром" для мільйонерів? Чому про це не пишете?

4 Oksana   (25.03.2014 10:28) [Материал]
Як адмін. не можу не відповісти п. Гуцул.  Однозначно стверджуєте, що інформація "заказуха", "ніхто нікуди не їхав".Розкрию секрет, як ідея народилась:треба було глини для перекладання печі. Поїхали за нею, де є ці поклади.Побачили картину-ужасть. Зафіксували...Контактували з працівниками автозаправки, автореммайстерні .Гнітюче враження виклали у інф. Додали політики, але де без неї?.Вважали обов,язком поділитись проблемою.  Пишете: "закрити тему" можна "організувати пару камазів шутру". За чий рахунок?. Чуже бабло не рахуємо, але дотувати  фірму, чий оборот вимірюється мільйонами. Хіба це позиція пане Гуцул? Раджу ще раз глянути на світлину у збільшеному вигляді.

3 Мар'ян.   (24.03.2014 14:59) [Материал]
Відповідь Гуцул. Не потрібно рахувати чуже бабло треба рахувати своє. А хто має бізнес в нашому місті потрібно дотримуватись санітарних вимог і ніхто немає права їх порушувати. Я був очевидцем коли біля заводу проїхала вантажівка вона підняла таку кількість пороху я подумав що то пожежа. Як там мають жити поруч люди з такими бізнесменами.

2 Гуцул   (24.03.2014 13:03) [Материал]
Чистоі води "заказуха".Ніхто нікуди не іхав.А що,Славкові слабо організувати пару КАМАЗів шутру і закрити тему?При його то баблі!

1 Гапон   (23.03.2014 22:11) [Материал]
Свобода підрозділ спецслужби руских?

Ім`я *:
Email *:
Код *: