Головна » 2014 » Серпень » 10 » А як з чиновницькими «акулами»?
11:58
А як з чиновницькими «акулами»?
123456

 

   Третя хвиля президентської  мобілізації торкнутись , образно кажучи і  чиновницьких "акул" дрібного рівня. Як стало відомо з 88 викликів депутатів різного рівня Самбірщини до військкомату зявилось аж...-11. Серед них Віталій Кімак, Іван Пиртик, Володимир Шведа та інші(депутат райради Михайло Ковалів вже другий місяць в зоні АТО). Не інакше, що окремі проігнорували, деякі просимулювали, а декотрі і схильні до дезертирства.

Було б не правильно на загал давати цьому прикрому випадку негативну оцінку, адже частина могла захворіти, частина подалась за кордон. Побутує й така думка, мовляв,  кого захищати? Не секрет, що в нинішньому східному протистоянні з терористами, сепаратистами є значна доля вини луганчан та донечан, які своїми діями накликали кремлівських «визволителів».

Не так давно вони брали масову участь у антимайданах, так званих референдумах, приводили до владного корита відвертих корупціонерів,  бандитські елементи тощо.

Хотілось би, щоб і  у галицькому демократичному П”ємонті  робили відповідні висновки, коли за певну мзду віддавали свій голос за «керівну і спрямовуючу» януковицьку силу. Особливо зловживали цим у дільничних виборчих комісіях. Поверховий аналіз засвідчує, що до їх складу залучались, майже цілі родини:  кум,сват, брат, невістка, аби "заробити"  копійчину.  Тепер плачемо, що гинуть наші кращі сини.

Що характерно , чим вищий начальних, тим голосніше його критикуємо.А місцевих «чиновницьких акул» , починаючи з сільських голів, не дай Боже зачепити. А та депутатська рать районного, міського рівня міркувала і далі земельку ділити,на нерухомості заробляти, а від військового обов’’язку ухилятись?  Завжди «правильно» голосували і депутати обласної ради, обрані від нашого регіону. Хіба не знаємо їх по прізвищах?

 Безпосередньо чи дотично нинішні, без перебільшення трагічні дні, кожен по своєму «приближував» як міг. Тепер  разом мусимо подолати це зло, роблячи відповідні висновки. Не словом , а ділом мають впрягатись до роботи чиновницькі "акули" дрібнішого рівня. Чим скоріше, тим краще.

 

Переглядів: 692 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 гуцул   (11.08.2014 12:35) [Материал]
Бачили би ви ту частину "хворих депутатів" на відкритті полювання!Чітко виконували приписи лікарів-відро горілки і відро шашлика на кожне воко,потіл обов"якова шліфовка пивом.Стидоба.

Ім`я *:
Email *:
Код *: