Головна » 2014 » Вересень » 7 » Росіянин про росіян та дещо про місцевих гноярів
16:00
Росіянин про росіян та дещо про місцевих гноярів
123456

«Нет в этом мире мельче, сволочнее и хамовитее особи, чем кацап. Рождённый в нацистской стране, вскормлённый пропагандой нацизма этот ублюдок никогда не станет Человеком. У его страны нет друзей - либо холуи, либо враги. Его страна способна только угрожать, унижать и убивать. И за сохранение этого статуса Рассеей рядовой кацап готов пожертвовать собственной жизнью, жизнями своих родителей и детей, качеством жизни собственного народа. Воистину: кацапы - звери. Лютые, кровожадные, но... смертные». (А.И.Солженицин).

Що можна до цього додати? Напишіть в коментарях. Незабудьте підкреслити, що очолює Орду Путлер. Його геній( без "е"), що був серед виборчих комісій різного рівня. Наприклад, аби зберегти "обличчя" ,на догоду районному  Рига-аналу (і далі по вертикалІ) забезпечували відповідні відсотки.

Масово, як псам, розносили гривні, ці гноярі. Так нашими бюлетенями "народжувались" - "герман-стець, колісніченки, чечетови, царьови, бондаренки,шуфричі, ефремови, симоненки та інша наволоч." їх НЕ ПРИВОЗИЛИ З ДОНЕЦЬКА.    Що я збрехала? Гляньмо на себе в люстерко ,як християни-парафіяни...

Переглядів: 591 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 гуцул   (09.09.2014 22:31) [Материал]
Дійсно,виникає риторичне питання: "За що проливає кров і кладе голови генофонд націі?" Як брали і вимагли,так і далі беруть і вимагають за любу дрібницю-від оформлення паспорта і видачі довідки,за працевлаштування і лікування,до поховання.Люстрація-не панацея.Місцеві таргани і іі проковтнуть.

3 Козак   (08.09.2014 20:57) [Материал]
З першого числа влада у місті і районі вирішила запровадити амністію лікарям за операції, керівникам навчальних закладів за побори при вступі, завсадками за прийом дітей, землемірам за наміри,міліція, прокуратура все бере під себе...

2 Маря'н   (08.09.2014 19:47) [Материал]
Не можу змиритися з думкою скільки людей поклали своє життя даремно. Нічого не змінилося хабарі як брали так беруть. Люстрації не було і не буде. Ціна на авто заправках космічні. Валюта перевищила всі прогнози.

1 Хрін   (08.09.2014 09:28) [Материал]
п.Оксано! Смачно написано- гноярі. А де конкретні імена? Де назви виборчих дільниць? Хто головний касир був у регіоні? Де громадська комісія ? Чому тихо сидять майданівці???

Ім`я *:
Email *:
Код *: