Головна » 2014 » Жовтень » 16 » Підкупає щирістю і правдою наш кандидат у народні депутати по 125 ВО Василь Кирилич
20:44
Підкупає щирістю і правдою наш кандидат у народні депутати по 125 ВО Василь Кирилич
123456

 В рамках передвиборчих перегонів кандидат у народні депутати по 125-му виборчому окрузі Василь  Петрович Кирилич  проводить активну роботу з виборчями. Підкупає його щирість і простота у розмові з людьми.

Має чимало прихильників у  регіоні, де народився, де блискавкою майнули дитячі та юнацькі роки,де машкає в селі Тисовиця Старосамбірського району  його родина, звідки дістав натхнення праці в сфері иіжнарожних відносин, зокрема на дипломатичній службі.Перед цим трудився на освітянській ниві.      

Його зустрічі з місцевими мешканцями  викликають велике зацікавлення. Характерно, що як ніхто з інших з претендентів на депутатський мандат відчуває і знає ,як полегшити долю мешканців краю, водночас з висоти дипломатичного досвіду бачить майбутнє України.

 Цікаво і доступно вів про це розмову Василь Петрович  в колективі Самбірського маслозаводу, технікумі інформатики і економіки, серед викладачів педагогічного коледжу  тощо.

Не уникав гострих запитань. В той же час не обіцяв золоті гори-доли. Закликав тверезо оцінювати нинішню ситуацію в державі, не піддаватись  впливу  популістичних гасел.

Звичайно акцент було зроблено на зміцнення обороноздатності нашої країни. Не обминув і того факту , що свого часу вилучені  капітальні  будівлі  військових самбірського гарнізону не використовуються, а їх обслуговування лягає тягарем для місцевого бюджету.

Як людина інтелектуальної  праці пан Кирилич глибоко обізнаний з проблемами освітянської  та медичної галузі, не байдужі йому  питання працівників сфери культури.

Глибоко обізнаний з проблемами сільських трудівників, особливо горян. Переймається ними усім серцем і душею.

Вирішувати ці та інші проблеми намірений в контакті з громадськими організаціями та органами місцевого самоврядування, підкріплюючи їх активною законотворчою роботою.

На світлині: Василь Кирилич (зліва) ділиться сокровенним з своїм симпатиком  Мар"яном Фляком.

Переглядів: 991 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: