Головна » 2014 » Жовтень » 18 » Вибори 2014 - Думаймо, зважуймо, вирішуймо...
11:44
Вибори 2014 - Думаймо, зважуймо, вирішуймо...
123456

Увага , інтерактивне опитування-голосування !

 

 

Вибори до Верховної Ради вже скоро, а отже, невдовзі всім нам треба визначитися з тим, кому ми довіримо своє майбутнє, – популістам чи людям, котрі щось роблять. Перших від других відрізнити реально – ми мали на це час і стимул, підкріплений кров’ю Небесної сотні. Тому питання «Кому довірити свою долю та долю всієї держави?» , «На що звертати увагу?», «Якою має бути людина, яка йде захищати наші інтереси в парламенті?» , «Якій політичній силі можна довірити долю країни? »– найактуальніші.

Розібратися важко, довіряти – ще більше. Довіритися можна хіба що справді незаангажованим фахівцям.

В умовах розбурханого, постреволюційного суспільства є чимало проблем. Краще б вибори проводили в спокійніший час, коли можна б усе більш розважливо проаналізувати, кожного оцінити, не за такою скороченою процедурою, як це зараз відбувається, а протягом 3 – 4 місяців. З іншого боку, екстремальні події вимагають нового парламенту.

Важко оцінювати: настільки нині суспільство розбурхане, що прогнози можна робити, але результати будуть несподіваними для багатьох. Для того, щоб робити більш-менш зважений прогноз, необхідно знати дуже багато моментів, які зараз просто неможливо врахувати. Соціологія теж досить приблизно показує ситуацію, із певною похибкою, а ці 2-3 % можуть бути вирішальними.

Пропонуємо всім відвідувачам нашого сайту інтерактивне опитування-голосування , яке дозволить Вам висловити свою думку стосовно найдостойнішого кандидата по 125-му ВО , 120-му ВО та найрейтинговішою в регіоні політичною силою. Цікаво буде після проведення виборів зрівняти та проаналізувати результати.

Пропонуємо визначитися за двома списками.

Для проведення голосування по черзі натисніть на посилання "Вибори до ВР - 2014 (партійні списки) " , "Вибори до ВР - 2014 (одномандатний 120 округ) " та "Вибори до ВР - 2014 (одномандатний 125 округ)". У вікні , що відкриється , поставте "галочку навпроти вибраного кандидата чи політсили та натисніть кнопку "Проголосувати..." внизу списка.

Натиснувши на посилання "Результати опитування" Ви зможете переглянути матеріали по трьох списках.

Вибори до ВР - 2014 (партійні списки)

Вибори до ВР - 2014 (одномандатний 120 округ)

Вибори до ВР - 2014 (одномандатний 125 округ)

Результати голосування

Переглядів: 803 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: