Головна » 2014 » Червень » 07

  А де №1? Ось.Пам”ятаєте ,коли на початку лютого ц.р. пішов поголос, що закарпатський «Беркут» їде у Київ захищати режим Януковича від майданівців.  Стихійно в населених пунктах ,через які  мав проходити їх  маршрут,  люди виходили,  аби стримати нашестя силовиків-захарченків. Одні виходили з чисто патріотичних міркувань, інші-  отримували нагоду, аби, як модно нині говорити, попіаритись. 

Як тут не згадати епізоди ,коли на ралівському мості організували такий блок-пост-пікет. Хоч живу в селі вже більше 30-ти років, але при виїзді з Ралівки до Самбора, чи на зворотньому шляху, кожен мусів відкрити багажник «пильним» перевіряючим. Хотіли пересвідчитись , чи не везуть зброю, чи не дай Боже, не приховують у кузові авто «терориста» тощо.

Нібито  після цього імідж сільського голови Володимира  Бучка,  значно підріс...Та авторитет керівника складається не тільки від таких одноразових, хоч і важливих акцій, а щоденною копіткою роботою серед виборців. На жаль,про нашого війта  цього сказати не можна.

Приміром кілька років тому носився з ідеєю створення біля очисних споруд технопарку. Клюнули на цю ідею в облдержадміністрації. Десятки тисяч коштів було потрачено на відповідний проект. В районі включили його у інвестиційний бізнес-план. А результат- пшик. Виявилось, що частина земель навколо уявного об,єкта приватизовані з подачі ....

Переглядів: 953 | Додав: Oksana | Дата: 07.06.2014 | Коментарі (6)