Головна » 2015 » Січень » 27 » Андрій Лопушанський хоче повернутися у НАК "Нафтогаз України"?
11:38
Андрій Лопушанський хоче повернутися у НАК "Нафтогаз України"?
123456

Доповнено 22.01.15р: Не кажи гоп...

24 лютого у Печерському райсуді Києва відбудеться судове засідання у справі екс-заступника глави НАК "Нафтогаз України", нардепа, члена фракції "Блок Петра Порошенка" Андрія Лопушанського, який судиться з НАК за поновлення на посаді.

Як повідомив глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв, про це свідчить судова повістка про виклик до суду.

Згідно з документом, вудове засідання розпочнеться о 12:00.

Лопушанський був першим заступником Олексія Івченка – тодішнього глави НАК, був звільнений та поновлювався на посаді у судовому порядку.

Як зазначив нардеп від БПП Сергій Лещенко, тоді Лопушанський "так не хотів звільнятися, що, наприклад, в часи Януковича оформлював відпустку по догляду за дитиною. Виявляється, що і зараз, ставши депутатом, Андрій Лопушанський продовжує судитися, бо хоче повернутися на роботу до "Нафтогазу", - додав він.

Також Лещенко зазначив, що фракція БПП висунула Лопушанського членом делегації України до ПАРЄ, "і не просто членом делегації, а заступником Мустафи Джемілєва. Але потяг до нафти і газу бере своє".

Як відомо, Андрій Лопушанський пройшов до Верховної Ради від 125 виборчого округу.

Українська правда

Не кажи гоп ...

Повідомлення про можливість судового поновлення на попередній роботі в системі НАК « Нафтогаз України» нашого краянина, депутата Верховної Ради України Андрія Лопушанського викликає певні роздуми . І ось чому: на останніх парламентських виборах він зумів перемогти бойківського родака Іллю Рибчича - родоначальника і керівника «Укргазвидобування». Поза конкуренцією для нього виявився висуванець «Народного фронту» , сотник революції гідності Тарас Зембіцький, з яким самбірчани, та й не тільки, пов'язували чималі надії.

Вже не говоримо, що дипломат європейського рівня, людина честі і справедливості Василь Кирилич, який босоніж обійшов карпатські гори,також залишився поза грою..

Чому?Чому? Чому? Час дасть відповідь на ці запитання. 

Тут доречно відмітити,що наш карпатський регіон за останній час виявився занадто обділений увагою столичних високопосадовців газорозвідувальної галузі. Ось приклад: самбірська нафтогазорозвідувальна експедиція, колектив спеціалістів яких дивував своєю професійністю, раптом розформували, перетворивши у стрийський підрозділ. Через з'ясування стосунків на найвищому щаблі влади позбавили ліцензію потужного закордонного інвестора «Соdagan Petrolium», спонукавши до законсервування перспективних (на наш погляд) свердловин на Турківщині, зокрема Бітлянського родовища.

Принагідно хочемо згадати про публікації цієї тематики « Про бойківські статки та англійські манаткиhttp://turka-ua.net/news/2009-12-17-54-», «Чому пішли"коту під хвіст" 50 років самбірської нафтогазорозвідувальної експедиції? Ходимо по долярах, а бідні ,як церковни мишіhttp://sambirmajdan.at.ua/news/2013-05-12-576».Доречі, про че інформували не тільки місцеві сайти , а і обласна преса. А вийшло як завжди:внизу пошуміли- на верху "руки гріли".

Маючи потужний депутатський бренд «Блок Петра Порошенка» п. Лопушанський хоче поставити крапку над і у судовому порядку. Чим в такому випадку керується він: енергетичними проблеми країни , як і краю, який вивів його на високу парламентську стезю? Натяк журналіста Сергія Лещенка «потяг до нафти й газу бере своє» викликає на певні роздуми …

Горяни в такому випадку кажуть:не кажи гоп, як не перескочив…

Антон Рогач


Переглядів: 694 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: