Головна » 2015 » Лютий » 3 » Андрій Лопушанський -наш чи не наш?
12:30
Андрій Лопушанський -наш чи не наш?
123456
Самбірські газети зарясніли виправдовуванням пана Андрія Лопушанського чому він не мав можливості голосувати за визнання Росії країною агресор, Виявляється ,яу пишуть "дзвонарі": замість Чубарова очолював українську делегацію на сесії ПАРЄ. На цьому можна було б поставити крапку. Але ж керівником делегації був призначений Володимир Ар"єв. Останній звітував про її роботу на сесії Верховної Ради.

Нас цікавить інше. Чому пан Андрій Лопушанський не був у залі Верховної Ради і , звісно ,не голосував, коли обговорювалось питання винещення лісових насаджень  на теренах держави. Ця проблема особливо актуальна для виборців, 125 в.о. Можливо були вагомі причини?

 Ще таке.Поскільки пан Лопушанський вирішив через суд зясовувати свої стосунки із НАК "Нафтогаз України"  хотіли б ще раз  привернути його увагу до причин ліквідації самбірської нафтогазорозвідувальної експедиції. Чому на самому фініші були   законсервовані геологічні роботи по розробці Бітлянського газового родовища на Турківщині  англійсько-канадійською компанією "Godagan Petrolium" ,в які закордонні інвестори вклади біля ста мільйонів доларів?(Повторно посилаємось на публікації з цього приводу.(http://sambirmajdan.at.ua/news/2015-01-27-1299).

Як кажуть: не має зла , аби не вийшло на добро. В такому разі і докір  відомого журналіста Сергія Лещенка в питанні поновлення на посаді заступника НАК "Нафтогаз України" пана Лопушанського, мовляв ,"потяг до нафти й газу бере своє" набере зовсім іншого забарвлення. Тим більше, як пишуть місцеві часописи пан Лопушанський не намірений розставатись із депутатським мандатом.

Сподіваємось, що проблеми виборців також не тільки будуть почуті, а і вирішуватимуться. Повертаючись до цієї розмови не задаємось ціллю поставити під сумнів авторитет п. Лопушанського, а тим більше образити достойника.  Все вкладається у відому формулу: слово, діло, результат. Життя розставить всі крапки над і. Скоро отримаємо відповідь: Андрій Лопушанський- наш чи не наш?
Переглядів: 719 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Катя   (09.02.2015 09:38) [Материал]
Дивно не наміврений розставатись? Депутатська платня 5 тис.гриваків. А "запах" газу у три рази більше в місяць. Але еліта ПАРЛАМЕНСЬКА знає, де чорні банківські діри. Триматимуться за "своє" як реп"ЯХ КОЖУХА

Ім`я *:
Email *:
Код *: