Головна » 2015 » Травень » 31 » Скарга до найвищих урядників
15:59
Скарга до найвищих урядників
123456

Така скарга уже кілька днів знаходиться на розгляді у державних чиновників найвищого рівня. Як стало відомо днями відбулась зустріч з мешканцями цього мікрорайону.

Інтереси влади представляв депутат міськради Микола Каратник (за збігом обставин, де проживають його виборці) та Дмитро Шикітка-громадський діяч, який захищав інтереси тамтешніх жителів.

Поза сумнівом, що розмова носила і передвиборчий характер. З одного боку треба поспішати до освоєння  території поки всі адміністративні важелі впливу у руках чиновників , з іншого- йде прощупування настроїв потенційних виборців, де можна заробити чимало балів.

В той же час територіальні громади, права яких закріплюються на законодавчому рівні, заявляють про себе на повний голос Вилучення  земельних ділянок  під забудови  без їх відома і згоди викликають обурення, що засвідчує і вищенаведений лист.

Наразі вчимось жити і працювати з врахуванням інтересів всіх сторін. Інакше і бути не може, адже  прагнемо до європейських цінностей, де на першому місці турбота про людину, захист її прав і свобод.

Ми намірені слідкувати за тим,чим закінчиться цей конфлікт інтересів. Чи виходять сторони за межі правового поля оцінку повинні дати компетентні органи.

Переглядів: 639 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: